Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 240)

viperblade 

všechny recenze uživatele

No vida, že není zas tak těžké natočit romantickou komedii, u které se s chutí zasmějete a která funguje i co se týče té romantické stránky… Crazy, Stupid Love je film, o kterém jsem už něco málo slyšel a naprostá většina ohlasů byla více než pozitivní, k tomu zde máme hodně působivý casting. I přesto všechno jsem do filmu šel bez nějakých větších očekávání a výsledek mě hodně potěšil. Celou dobu je tento film opravdu fajn romantická komedie, kde věci fungují a vy si ji postupně vychutnáváte a pak najednou přijde poslední půlhodina a to, co už předtím bylo skvělé, se najednou stane téměř geniálním. Je to jako když si vychutnáváte skvělý oběd a hned po hlavním chodě, kdy už je všemu konec, náhle přijde dezert, který jste nečekali a který dokonale pasuje k tomu, co jste měli předtím. Pokud vám tohle jako doporučení nestačí, tak snad ještě můžu napsat, že si nepamatuju, kdy jsem naposledy o romantické komedii napsal, že se těším, až si ji pustím znovu. To už totiž nějaká doba bude… 100 %. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POMŮŽU TI ZNOVU OBJEVIT TVÉ MUŽSTVÍ. AŽ HO NAJDEME, TAK TA TVOJE ŽENA BUDE LITOVAT DNE, KDY SE ROZHODLA, ŽE TO S TEBOU VZDÁ“....... /// Vona ho má ráda a von ji nemá rád nebo von ji má rád a vona ho nemá ráda. V nejlepším případě se mají rádi voba. Nebo nemají. Nebo je jim to jedno.... to je koloběh života, kterej vede (třeba) k rozpadu manželství (furt lepší než mít rakovinu, že?). Filmy o looserských 40(a víc)tnících mají další přírůstek. Hitch pro starší a pokročilé (věkem). Žádný oplzlosti, ale ani salvy smíchu. Úsměvnej příběh o tom, že LÁSKA NENÍ VĚC, KTERÁ SE DÁ VYPNOUT. A i když mě na konci vadila ta tuna keců, dávám o jednu -sentimentální- * navíc. (Vážně si myslíte, že musíte bejt s jednou ženskou celej život?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímalo by mě, jak se u ženský projevuje krize středního věku. 2.) Ještě nejsem připravenej sbalit nějakou ženskou. 3.) Neustále googluju větu: ,,máma brečí po večerech“. 4.) Thx za titule ,,xtomas252“. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Hřejivá romantická komedie, která těží ze sympatických postav (nikdo zde není záporák), božsky charismatického Ryana Goslinga, lehkého humoru a absurdně - ve vtipném, nikoliv trapném slova smyslu - spletitých vztahů. Životní poselství si z tohoto filmu sice neodneseme, nelze ani popřít typickou hollywoodskou vyumělkovanost, nicméně někdy i splachovací, avšak skvěle zábavný film stačí k příjemně strávenému večeru. Je škoda, že když už si tvůrci dali záležet na nadprůměrném scénáři (dějová linka obsahuje hned několik pěkných perliček) a kvalitních hercích, tak nakonec nechali všechno spláchnout natahovaným závěrem plným patetických zvratků... Crazy, Stupid, Love však i tak zůstává světlým bodem svého žánru. 7/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, který ze mě udělal troubu a neznaboha v balení a chování se k ženám, a zároveň snímek, který se po podkopání divákova sebevědomí nebojí otočit celou svou premisu vzůru nohama a dokázat, že to vlastně celé bylo myšleno úplně jinak. Něco (důležitého) jsem si odnesl, ukápla i slza... Režisérskému duu se povedl husarský kousek, a já musím po mnoha zdejších komentářích souhlasit, že se opravdu jedná o jednu z nejlepších romantických komedií posledních let. P.S. Ryan Gosling oficiálně korunován králem vlhkých dívčích snů, nesnáším toho chlapa! ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Vynikající scénář podpořený výtečným hereckým castingem, vypointované dialogy, k tomu úžasný písničkový soundtrack podtrhující náladovost jednotlivých scén. Moje oblíbené slovíčko - ASSHOLE. Skvělá a žel nedoceněná Marisa Tomei. A dokonale božský (a myslím to přesně tak, jak si vy myslíte) Ryan Gosling, kterého bych si strašně přál za partnera. A co se týče obecně kritizovaného závěru, tak si myslím, že do filmu perfektně sedne. Bláznivou, zatracenou lásku nechápu jako nějakou řachandu, ale jako moderní screwballovou komedii o souboji pohlaví. Jasně, Gosling není Cary Grant, ale stejně... :) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (33)

  • Scéna, kdy paní učitelka napíše na tabuli sprosté slovo na rodičovských schůzkách, je podobná jako ve filmu Pelíšky (1999). (SONY_)
  • Použiť "zdvíhačku" z filmu Hriešny tanec (1987) bol nápad Ryana Goslinga (Jacob), ktorý sa v mladosti venoval baletu. Emma Stone (Hannah) už takým sebavedomým neoplývala a bála sa, že spadne. (Trip)
  • Většina postav používá mobil značky BlackBerry, výjma Robbieho (Jonah Bobo), který používá LG –⁠ stejně jako jeho platonická láska Jessica (Analeigh Tipton) –⁠ a Jacoba (Ryan Gosling), který má iPhone. (Terez_Vv)

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama