Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 240)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí jsem z tohohle filmu nebyla tak úplně nadšená, protože mi přišlo, že první půlka byla dobrá ale ta druhá už pokulhávala. Pak jsem se na to ale podívala znova a zřejmě to bylo tím, že jsem věděla co od toho čekat, ale líbilo se mi to o hodně víc než napoprvé. Sice ta délka by snesla být o něco kratší, ale to je jenom detail. Je to jedna z těch lepších romantických komedií se spoustou vtipných a pro mě docela nezapomenutelných scén. Takže se mi to vlastně dost líbilo (teda až na ten úplný konec, to byl děs..and they lived happily ever after). Ta rodinná rvačka ke konci tomu dodala korunu na vtipnosti :D 4* Trvalo mi pět vteřin než jsem se zamilovala do Ryana Goslinga, ten kdyby se mě snažil sbalit, tak by se rozhodně nenadřel, ani by se mnou nemusel dělat ten Dirty Dancing. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie moc nemusím a tohle je po strašně dlouhé době, kdy jsem na nějakou vyrazila do kina, dobře jsem udělala. Bláznivá, zatracená láska je jasná komedie roku. Takhle jsem se už dlouho nezasmála, navíc žádná scéna, moment, ani hláška nepůsobí trapně a uměle, což je u tohoto druhu filmů snad zázrak. Klasická koncepce, kdy se několik lidských osudů navzájem prolíná, tady funguje. Nečekejte, že se ve filmu vyhnete několika klasickým klišé, jenže tvůrci Bláznivé, zatracené lásky s nimi umějí pracovat a na jisté překvapení taky dojde. Herci výborní, ale film si pro sebe krade Ryan Gosling, jeho linie s Emmou Stone mě zaujala nejvíce, je strašně příjemná a několikrát jsem se přistihla s tím přihlouplým úsměvem na tváři (navíc ten Ryan bez trička...). Trochu mě zklamal závěr, zejména ten proslov, já jsem zkrátka už na podobné věci neuvěřitelně alergická. Rozhodně ale můžu napsat, že se jedná o nadprůměrnou romantickou komedii, která se bude líbit bez ohledu na věk a pohlaví. A nejlepší moment filmu? Jednoznačně zahradní sešlost :-D ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Niekoľko vynikajúcich scén ("Hriešny tanec", záhrada) a hlášok ("Rob si so mnou, čo chceš!" - "Chcem ťa ukázať svojej žene, aby žiarlila."), dobre vystihnuté mechanizmy v manželstve, výborný Gosling, čarovná Stone, nečakaný twist... a príliš lepkavý záver. Dobré, ale ku genialite Lásky nebeskej ešte veľa chýbalo. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tři čtvrtiny stopáže jsem byl z Crazy, Stupid, Love upřímně nadšenej, ale u toho klišovitýho ušlechtilýho láskyplnýho happy endingu mě to zas rychle přešlo. Carell, Gosling, Moore i další hrajou bezvadně, fakt mi nedělalo nejmenší problém si je všechny oblíbit. Příjemný pokoukání určitě, ale pokud chcete vidět vážně skvělej film, vypněte to po scéně "setkání na zahradě". ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Že mě se jako nejlepší postava bude zdát zrovna Steve Carell, kdo by to byl řekl. Tady ale hraje skutečně hodně dobře a jeho Cal je prostě obyčejný týpek s rozvodovou krizí. Témata, kterým se film věnuje, jsou vůbec taková lidská. A celé je to i přirozeně (až na pár scének "pro efekt") natočené. Moc hezky se to sledovalo. Gosling přesný, to je prostě frajer. Naopak Emma Stone, nevím proč, mě tak šíleně vytáčela těmi svými ksichty a svým hlasem a vůbec jsem nežrala, že by nabalila poloboha typu Goslinga, to teda ani omylem. Naštěstí má film skvělou Julianne Moore a vůbec i všechny vedlejší postavy jsou odehrány bezchybně. Prostě "příjemný" film, okořeněný fajn humorem. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (33)

  • Spálňová scéna, počas ktorej vedú Jacob (Ryan Gosling) a Hannah (Emma Stone) celovečerný dialóg, nemala pevný scenár. Herci si pomohli pár alkoholickými nápojmi a improvizovali. (Trip)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 84,4 milionu dolarů, součet těch celosvětových 145,1 mil. (NIRO)
  • Během slavnostního zakončení základní školy muž před Calem (Steve Carell) „nahrává“ s krytem na kameře. (Pavlínka9)

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama