Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (1 240)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film tak dobrý, že by som si ho hneď najradšej šupol do Topky. Výborná romantická komédia. Už dlho ma tak príjemne nič nepobavilo. Jednoduchý príbeh, ale veľmi šikovne zamotaný. Nemusím zdôrazňovať kvalitné herecké výkony hlavných hrdinov, ktoré predstavujú herecké esá súčasnosti, ale aj mladí herci, ktorí to všetko skvele dopĺňajú. Ozaj veľmi kvalitná romantická komédia s decentným humorom bez zbytočných nechutností, aké máme možno často vidieť a čím sa v poslednej dobe riadia všetky komédie. Steve Carell zase výborný a je to pravdepodobne jeho úplne najlepší film. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ako vždy, tak aj tu zdôrazním, že takéto tipy filmov moc nepozerám. A tento krát ma to prekvapilo o to viac. Klasické romanťáky ma nebavia a tento som si tiež v podstate nechcel pozrieť, ale keďže to nevyzerá s hodnotením, tak zlé niečo na tom asi bude. Tak som si to teda pozrel a prekvapilo ma to viac ako som čakal. Dobrý príbeh a super scenár, ktorý dokáže zaujať. Taktiež aj herci tomu dosť napomáhajú, aby som to povedal jasnejšie, tak herecké obsadenie je skvelé. Postáv je tu dosť a každý "pár" ma nejaký ten svoj príbeh, takže je dosť veľká šanca, že sa vás chytí aspoň jeden, aby ste sa nenudili. Záver je vymyslený teda perfektne, skvelé atmosféra, hudba, humor, strih a prekvapivo tvorcovia pekne zamiešali karty s postavami. Ja som sa skvelo bavil a s môjho pohľadu jeden s tých lepších romantických filmov, ktorý sa dá pozrieť aj viac krát. 85% - 4* ()

Reklama

Mertax 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě Gosling předvědčil, že umí hrát (Drive), ale od tohoto filmu se stává součástí mých erotických snů - jinak se to říci nedá. Ten chlap je zkrátka natolik sexy, atraktivní a charimatický, že bych se na něj vydržela dívat několik hodin. K filmu více později. Anebo radši ne. Při dalším přemýšlení o filmu nebo po jeho druhém zhlédnutí bych šla s hodnocením níž, ale napoprvé mě to emočně vzalo a řada scén mi připadala vtipných (nákupy) a režisérsky dobře zvládnutých - co do rovnováhy mezi naprostým kýčem a citovým vydíráním (volání na zahradě). [Kino] ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Charismatický Ryan Gosling učí smolaře Stevea Carella, jak ve středních letech a po rozchodu s manželkou chytit "druhej dech." A Emma Stone? Ta holka je fakt divná:) Je v posteli s bohémem současného "mladého" Hollywoodu, nad ní se sklání dokonalé tělo a tvář a ona začne vykládat o tom, jak jí ten polštář výborně pasuje pod hlavu:) Každopádně závěrečné rodinné setkání je skutečným vrcholem filmu. Jeden gag stíhá druhý a záchvat smíchu je tak docela na místě:) Když se ukáže, kdo je vlastně postava Emmy, už jen čekáte, co se ještě může stát. A semele se toho vskutku hodně. Americká romantika v precizním balení, které pobaví, potěší oko a rozhodně neurazí. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Vynikající scénář podpořený výtečným hereckým castingem, vypointované dialogy, k tomu úžasný písničkový soundtrack podtrhující náladovost jednotlivých scén. Moje oblíbené slovíčko - ASSHOLE. Skvělá a žel nedoceněná Marisa Tomei. A dokonale božský (a myslím to přesně tak, jak si vy myslíte) Ryan Gosling, kterého bych si strašně přál za partnera. A co se týče obecně kritizovaného závěru, tak si myslím, že do filmu perfektně sedne. Bláznivou, zatracenou lásku nechápu jako nějakou řachandu, ale jako moderní screwballovou komedii o souboji pohlaví. Jasně, Gosling není Cary Grant, ale stejně... :) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (33)

  • Scéna, kdy paní učitelka napíše na tabuli sprosté slovo na rodičovských schůzkách, je podobná jako ve filmu Pelíšky (1999). (SONY_)
  • Tvorcovia sa pri nakrúcaní rozhodli pre "zelenú" produkciu. Základom bol ultramoderný solárny systém, ktorý dodával energiu do všetkých priestorov. Používali sa aj biologicky odbúrateľné produkty. (drake31)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 84,4 milionu dolarů, součet těch celosvětových 145,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama