Reklama

Reklama

Kamarád Timmy

(seriál)
  • Česko Kamarád Timmy ve školce (více)
Animovaný / Rodinný / Komedie
Velká Británie, (2009–2012), 13 h 44 min (Minutáž: 10–22 min)

Série(3) / Epizody(80)

Obsahy(1)

Seriál Kamarád Timmy, který byl natočen pro malé kluky, holky i zvířátka ve věku od 2 do 5 let, kombinuje studiové vysílání s jednoduchými a zajímavými animacemi určenými předškolním dětem. Timmův pestrobarevný svět je originální, vtipný a plný radosti. Příběhy, které mají své osobité kouzlo, malé diváky nadchnou, pobaví, ale i poučí. (TV JimJam)

(více)

Recenze (39)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Timmy, jedna malá ovečka z vynikajícího seriálu Shaun The Sheep a její vlastní spin-off. Cílové publikum je rozhodně hodně mladé a ostatní radši ať zůstanou u zmíněného Shauna:). Děti asi budou mít z blbinek a samých "mládať" různých zvířátek radost, ale trochu je z toho cítit už jen zbytečná snaha vytěžit ze známé značky nějakou korunu navíc... Mé srdce zůstává Shaunovo, tady je to už opravdu příliš hloupé a málo vtipné. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Je-li vám více než šest, hodnocení si snižte. Je-li vám více než deset, nedívejte se. Hodnocení dávám pozitivní, neb je jasné, komu je seriál určen. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Psychetimmické... %-D - - - - - (Sledováno s optimmismem občas nahodile na odpoledním >školkáckém prosturku< , hodnocení 254., komentář zde igitimmický jako dvaadvacátý - 16.3.2012) ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Neškodné, i keď cieľové publikum (na rozdiel od Shaun The Sheepa) je tentokrát až príliš jasné. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Málá ovečka Timmy jakožto postava ze seriálu Shaun the sheep ve vlastním seriálu tentokrát určeném spíše pro ty nejmenší. Já určitě zůstanu u ovečky Shaun, která je určená pro mnohem širšímu publiku ( nejen pro nejmenší ) a pobaví mě zaručeně více než Timmy. ()

Nosdrolomo 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál cílený tak na děti předškolního věku. Shaunův dospělácký nadhled a vtip zde rozhodně nehledejte. Jediné co najdete je v každém dílu mravní ponaučení a neuvěřitelně dlouhou úvodní znělku (1min.). Ačkoliv když o tom tak přemýšlím, tak ani některým "dospělákům" by trochu toho mravního ponaučení od Timmyho a jeho kamarádů ze školky neškodilo. (btw. kachna s potápěčskými brýlemi a prase ve svetru rulezzz :-) ) ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Ač mám postavičku Timmyho nejraději, tak tenhle seriál postrádá kouzlo Shaun the Sheep či Wallace a Gromita. Asi je to tím, že Shaun a WaG jsou určení i dospělým divákům s dětskou duší, kdežto Timmy Time je vyloženě pro malé prcky. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Školkové prostředí je samozřejmě voda na můj mlýn, ale vlastně je to i to jediné, co seriálu můžu vyčíst. Přílišná infantilnost, která bohužel ubírá na vtipnosti oproti Ovečce Shaun. Nicméně ten, kdo se chce mile pobavit a s úsměvem si po dni odpočinout, musí jednoznačně sáhnout po pár dílech Kamaráda Timmyho. 90% ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Další odnož s "parkovskými" postavičkami. Sice je tento seriál určen pro děti, ale neznamená to, že i dospělí se u toho nemůžou pobavit (aspoň JÁ teda můžu). Jsem ráda, že toto vzniklo, protože z celého stáda (viz Shaun the sheep), je Timmy jednoznačně nejroztomilejší. I když oproti svému předchůdci to není taková psina (určeno cílovými skupinami), má to své kouzlo a ve srovnání s jinými seriály a pořady pro děti určitě vyniká. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že je to super. Která jiná pohádka dokáže takhle zabavit jeden a půl roční děti? A ještě k tomu je to mnohem konstruktivnější než třeba takový Teletubies. ()

Saishi 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že někteří uživatelé očekávají v Timmy Time bůhvijaká intelektuální témata zaměřená přinejmenším na podstatu fenomenologie. Proboha, je to pro děti školkou povinné, aby věděli, že v tom nejsou sami a vzali si ponaučení z Timmyho chování :) Mimochodem, scéna, v níž Timmymu paní učitelka vzala vláček a nutila ho jít spinkat mi trhala srdce a připomněla všechny ty školkové "útrapy". ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Tady si opravdu myslím, že někteří uživatelé, by měli zvolit terapii: skákání do zdi hlavou napřed !!! Kamarád Timmy má cílové publikum asi od 20 měsíců věku dítěte. Naše mala 21 měsíců, si Timmyho užíva, směje se a napodobuje zvuky zvířátek. Hodně barevné, hravé a zábavné. Tvořeno především pro udržení pozornosti tak malých dětí. Skvělé!!! ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

řekněme si pravdu a dejme si ruku na srdce. Kamarád Timmy není pořad cílený na diváky od deseti výš, ale na děti předškolního věku, takže je těžké se na to dívat dospělýma očima. Ale pokud bych se na to díval z pohledu rodiče, tak bych Timmyho příhody pouštěl dětem klidně dokola. Mezi těmi moderními pořady pro děti je Timmyho pořad jeden z nejlepších. Není tam žádné zbytečné experimentování se vzhledem postav, žádné psychologické poučky. Stejně jako v Shaun je animace perfektní, je tam jednoduchý a příjemný humor a drobné ponaučení na závěr. Vedle takových stupidit jako jsou Teletubies, Pokémon nebo Digimon je Timmy krásnou ukázkou dětského pořadu. Bééééééééé ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Zaměření je jasné, ale zařadil bych po bok Teletubbies. Volil bych vhodnější animáky, toto je značně dementní. ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Určeno těm nejmenším. Respektive - děti, které pochopí Ovečku Shaun, se jen těžko ,,sníží" k Timmmymu. ()

Reklama

Reklama