Reklama

Reklama

Cedulky

(neoficiální název)
  • Austrálie Signs
Krátkometrážní / Romantický / Komedie
Austrálie, 2008, 12 min

Obsahy(1)

Jeden z filmů oceněných roku 2009 v Cannes.
Krátký a jednoduchý film o komunikaci mezi dvěma lidmi z dvou kanceláří přes ulici. Film o tom, že najít lásku nemusí být tak těžké, jak se zdá, a že vaše láska může být jen kousek od vás... (Badmaniak)

Recenze (219)

viperblade 

všechny recenze uživatele

O tom, že krátkometrážní snímky můžou být hodně silné, mě přesvědčila série The Hire (IMHO nejsilnější jsou The Powder Keg a můj nejoblíbenější The Follow). A Signs není výjimka. Na ploše 12 minut rozehrává něco, co mě fakt zasáhlo a nadchlo. Myslím, že se tohle stane mou stálicí, stejně jako některé díly z The Hire. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

pekne, ty kratke filmy se mi zacinaji zamlouvat cim dal vic.. zabiraji malo casu, vetsinou nikdy nestihnou sklouznout nekam, kam nemaji a celou dobu jsou skvele zabavne. Aspon v tomhle pripadu, sice pribeh je prosty, zvrat sem odhadl hned, ale proc by mi to vadilo, kdyz to bylo tak pekne a pripomnelo mi to Love Actually. A konec byl vlastne zacatek :-) krasa ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Zbožnujem takéto kraťasy. Výstižné a zo života. Kto z nás mužov toto nikdy nezažil? Opýtať sa? Neopýtať? Ako sa opýtať? Ako sa pri tom tváriť. Film rozpráva ako neverbálna komunikácia (chat) môže prerásť aj do niečoho silnejšieho. Film o tom, že človek v meste nemá byť sám (Elán xDD). Film o tom, že aj do nudnej práce sa dá tešiť, ak tam na vás niekto čaká. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

sladká milá prkotinka, pekný nápad. Tváriť sa pri takýchto "jednoaktovkách" ako prísny kritik by bolo trápne, takže jasných 70-80% ;) ... pri prvom zábere na dievča som videl Zooey Deschanel. už som myslel že to bude nejaký "epilóg" k výbornému filmu "500 dní se Summer" :).... p.s. pridávam sa ku komentáru od yenn :D ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

V té první části se zhlédne většina lidí, ta druhá se poštěstí spíš ve filmu než v reálu... minimálně, co se týče toho neskutečně romantického cedulkování po dobu několika dnů (možná týdnů, co my víme), protože kdo by tohle nevyřešil jednou cedulkou s telefonním číslem v dnešní uspěchané době, že? Je to malé, milé, nápadité, hezké, se sympatickou dvojicí a dobře zvolenou hudbou. 4,5* ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočený k propagaci značky Scweppess, Patrick Hughes to na svých stránkách sám píše. (Akesha)

Související novinky

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Reklama

Reklama