Ničivé tornádo (TV film)

Ničivá smršť

Akční / Drama / Thriller / Katastrofický

USA / Kanada, 2008, 89 min

• golfista

Tak konečně jsem se "dočkal" .... Po čtyřech letech se mi podařilo shlédnout filmové dílo, které přesně pasuje do kategorie filmového odpadu. Nejstupidnější klišé akčního a thrillerového žánru vhozená do nejlevnějšího mixeru pana režiséra a "dílo" je na světě .... Někdy si říkám, kam až TV Nova dokáže klesnout a vždy má něco v záloze, čím dokáže překvapit ....(28.2.2011)

• Smok

Som si istý, že slovné spojenie "ničivé tornádo" v ušiach stredoeurópana nemá taký zlovestný podtón, ako u amíka. V rámci globálneho otepľovania sa ale možno dočkáme takýchto javov aj u nás a pre mňa to bude mať jedno pozitívum. Potom pochopím aj tento lacnučký televízny filmík.(14.12.2009)

Průměrná blbůstka která je nejlepší paradoxně v momentech kde se tornádo nevyskytuje. Když se tornádo objeví, tak mi to přišlo nezajímavé, nudné a prostě o ničem. Nicméně Monroe je výborný v budování atmosféry co se u akce týče. Proto se nejzábavnějším momentem stává konec. Kde je takový celkem dobrý teror. Proto jsem zvědavý jak zvládne, remake k I spit on your grave, Monroe když netočí blbosti tak umí.(30.10.2010)

• blackrain

April jako malá s bratrem přežila ničivé tornádo, které jí zabilo oba rodiče. Brácha se shlédl v šerivské hvězdě a April se dostalo tornádo do krve. Dívat se na to dalo, ale čekala jsem něco mnohem lepšího, něco u čeho bych měla nervy napnuté jako struny.(14.3.2010)

• maseer2

neskutečná ptákovina plná stupidních rozhovorů mezi matkou a dcerou.. 1* za ty tornáda(28.2.2011)

• Jirka2R81

Tento film víceméně poukazuje na rodinnou krizi,kterou doprovází tornádo.Takže * jenom za efekty.(11.12.2009)

• SidneyP

Už po tolikrát obíhané (a u režisérů céčkového rázu zřejmě i velmi oblíbené) téma. Efekty - 0. Napětí - 0. Scénář - 0. Akce - 0,5. Dejte už všeobecným katastrofám pokoj, milí režiséři, a najděte si pořádný kus něčeho, co vás vyzdvihne do výšin. 15%.(1.3.2011)

Na televizní film průměr , takže *** ale chci si udělat radost **** :D(8.9.2009)

Film spíše podprůměrný. Nicméně dívat se na to dalo, hlavně díky věrnému propracování tornáda a efektů. Proto dávám o tu jednu hvězdu více.(11.9.2009)

Velice průměrný film, kterých je v téhle sféře (tornáda, tornáda a zase jen tornáda...) několik, a které se jen minimálně liší jeden od druhého. Prakticky nic co by mě nějakým způsobem jakkoliv zaujalo..(16.1.2010)

• JaguarN

Od tohoto filmu jsem nic nečekal, takže mě docela mile překvapil. Na to, že to byla televizní produkce, se na to dalo i celkem koukat. A ty mraky byly vážně krásný... :-) 50%(15.9.2009)