Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tornádo je zlo, se kterým nelze bojovat. Nejde ho porazit ani zastavit, vždy vyhraje. Jediná možnost na přežití je ukrýt se před ním. A potom počítat ztráty. K záchraně života je třeba včasné varování, ale kdo by v oblastech, kde se tornáda běžně nevyskytují, sledoval, jestli nehrozí nebezpečí? Jen náhodou objeví blížící se hrozbu April Saundersová (Mimi Rogers), která se už roky zabývá zkoumáním přírodních živlů. Těžko jí ale někdo uvěří, že se na Seattle žene katastrofa, kterou si jeho obyvatelé neumějí představit ani ve svých nejčernějších nočních můrách… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Zase něco pro zasmání pro meteorology a soudné lidi ... teda pokud jim jsou lhostejné ty bulíky na nosech veřejnosti ...

Jestli to nebyla chyba v překladu a dabingu, tak teda scénárista & comp. byli asi sjetí - Seatle je prý na středozápadu, při předpovědi přicházela studená fronta od západu (zprava ...) a teplá od východu (zleva od Pacifiku ...) atd. (:-(((

Teď zrovna koukám jak družicový snímek hurikánu s okem přetažený nad stát Washington nazve supermeteoroložka supercellami ... To už je fakt smutné.

Taky výtka matce po tornádu, že pro ni přijela pozdě, to může napsat jen magor. Ani "příběh" mne fakt nechytl.

Jdu to přepnout zase na jiné Ničivé tornádo (2002) na Markíze ... (.-)) (taky to vypadá na pěknou ...píp).

Dasson

Dasson (hodnocení, recenze)

Hmm ... tak tohle se mi vůbec nelíbilo, naivita ..... jedna hvězda za MIMI ROGERS

driftm

driftm (hodnocení, recenze)

TRapný nehorázně,vypadalo to ze začátku že se to zvrtne v něco velkého,npř.že Seattle to dostane,ale nakonec se z toho vyklubal podprůměrný film s nesmyslným koncem a dokonce i příběhem 2 hvězdy jsem tomu dal za trochu toho graficky propracovaného tornáda či zničení budov.

Reklama

Reklama