Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Mna to celkom pobavilo, aj ked to bolo urcene pre mladsie publikum:) Stale sa nieco dialo vo filme, takze som sa ani moc nenudil. Dobre odvedene sceny zo zvieratami mi robili radost, ako sa pohravali zo zivotom jedneho typka, ktoreho si zahral Brendan Fraser. Takto vam film rychlo ubehol a ani ste sa nenazdali a cochvila vas vitali zaverecne titulky, ktore ukoncili tuto v pohodicke stravenu rodinnu komediu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $17,630,465Tržby Celosvetovo $29,282,952║ Keď už nič iné, tak som sa aspoň trošku zabavil na tejto ináč strašne tuctovej šablónkovej zvieracej záležitosti, počítačová animácia zvierat nie je najhoršia, Brendan Fraser herecky len klesá a klesá, až asi skončí v zabudnutí tých najfádnejších filmov. /videl v kine: 35%/ ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Brendan Fraser sa už neupisuje len diablu, ale aj rodinným sračkám, ktoré kazia jeho charakter. Nechápem, kde sa stala chyba. Stále ho mám v oku ako kráľa džungle, ktorý behá vedľa koní v NY či kde... v tomto snímku si z neho robia zvery prdel, pretože chce zničiť ich prirodzené prostredie. Srdcervúci snímok, ktorý nenechá ani jedno detské oko suché, fňuk 1/10. ()

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Odpad to nie je, pár vtipných vecí sa tu dá nájsť. Medzi ne určite patria myšlienkové bublinky, krátke náhľady do minulosti a chlapák v ženskom športovom úbore s dúhovým dáždnikom. Ak je vám Brendan Fraser sympatický, chcete pri niečom naozaj vypnúť a máte pri sebe aj deti, tak aha, niekto nakrútil Chlpatú odplatu. NIE: Brendana mám rád, ale... Keď sa v svojej role trápi, necháva na seba cikať a prdieť zvieratá a v každom druhom zábere padne na zadok, mám ho rád menej. Ako si ešte dnes môže niekto myslieť, že je to vtipné? Nie som veru jeden z tých, čo sa bavia, keď vidia chlapa s mokrým rozkrokom ani keď pozerajú na chlapa, ktorý si na seba kydá paradajkový pretlak (aj keď, táto scénka mohla vyznieť vtipne, ak by sa v nej pracovalo v náznakoch a Dana by sme uvideli až vtedy, keď ho vidia v okne robotníci). ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. Časy kdy jsme mohli Brendana Frasera obdivovat v Mumii a jejím pokračování jako Ricka O´Connela jsou definitivně pryč. Teď ke z něj tlustá troska která se furt všelijak trapně ksichtí, až je člověku líto jak hluboko klesl. Film samotný je odpudivý natolik, že jsem měl po deseti minutách chuť něco prohodit obrazovkou, a po dvaceti jsem rezignoval a zbytek projel rychloposuvem. O nic jsem nepřišel a myslím že jsem své duševní zdraví ochránil před větší dávkou toho nejhoršího možného humusu. /viděno na PC(DVDrip): 0% a odpad!/ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama