Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se proti vám spikne příroda, máte dvě možnosti. Buď pokorně sklopit hlavu, zpytovat svědomí a potichoučku odkráčet, anebo se pustit do boje a nedat to té přírodě tak lacino. Jenže pokud se rozhodnete bojovat, můžete také skončit tak, že budete vypadat jako blázen a šílenec, který trpí halucinacemi a přeludy, což se přesně v tomto filmu stalo Brendanu Fraserovi, kterému už začalo z cílených a promyšlených útoků na jeho osobu skoro až harašit. Celý film vnímám jako super oddechovku pro malé i velké, zkrátka pro celou rodinu, jelikož u tohohle se opravdu musí bavit celá rodina a nelze se nesmát, protože pár opravdu vtipných scének zde k vidění bylo a mýval jako vedoucí zvířecí lesní armády byl prostě okouzlující a hodně vtipný. Ať si myslí kdo chce co chce, já jsem se u toho bavil a má očekávání tento film dokázal splnit, takže já jsem vlastně docela spokojený a nemám potřebu filmu cokoliv vytýkat. Ale i když se mi film líbil sebevíc, tak je mi jasné, že mezi ty opravdu geniální a nadprůměrné komedie rozhodně nepatří, a to je ten hlavní důvod, proč uděluji pouze průměrné hodnocení v podobě třech hvězd. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nedopatřením jsem se nachomýtl k filmu, který mě opravdu nenadchl. Fraser tlustej jako prase a kupa zvířátek, která by zasloužila postřílet a vycpat. Protože jsem se několikrát zasmál (možná i nechtěně), dávám 2*. Ale...tvůrci si zřejmě neuvědomili, že co funguje v kreslených groteskách, nemusí fungovat naživo. A jako v každé správné amícké komédii i tady se prdí (skunci), lítaj hovna (byť ptačí) a páchají se jiné nechutnosti. Kdyby létaly hlavy následované provazci střev a hektolitry krve, pak bych i jednu hvězdu přihodil. A pokud by se každých 10 minut svlékla nějaká šťabajzna, tak bych dal i čtvrtou hvězdu. Jenže to by pak byl úplně jiný film... Dobře, je to nejspíš pro děti. Znamená to však, že děti jsou úplně blbé? A jsou schopny pochopit, co značí duhový deštník ve Fraserově pracce? Jistěže ne....asi tak. ()

Reklama

DHDV 

všechny recenze uživatele

Dokud se na scéně neobjevil ten „šerif/hlavní hlídač/ dalo se to… potom film mířil strmě dolů a nezachránily to ani „roztomilé zvířátka“! Zklamání, velké zklamání jelikož sem od tohoto filmu očekával více….Rozhodně ale nehodnotím grafické zpracování nebo efekty- to v tom žánru moc nehraje roli, vtipné scény se dají udělat i za malý peníz. Co se týče mladšího publika, plně přiznávám, že je to může bavit a určitě by hodnotily plným počtem. Ale oni hodnotí jiné aspekty filmu. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar z humorných filmů podobné kategorie, který se řadí pod pokličku chudého průměru. Propojení zvířecího škádlení a lidského důvtipu nefunguje moc přesdvědčivě, řada kuriozit je neoriginálních a primitivní děj tomu dodává to 'nesprávné'. Na druhou stranu, film je směřován k dětskému publiku, kterému se tyhle hrátky líbit nejspíš budou. [41%] ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. Časy kdy jsme mohli Brendana Frasera obdivovat v Mumii a jejím pokračování jako Ricka O´Connela jsou definitivně pryč. Teď ke z něj tlustá troska která se furt všelijak trapně ksichtí, až je člověku líto jak hluboko klesl. Film samotný je odpudivý natolik, že jsem měl po deseti minutách chuť něco prohodit obrazovkou, a po dvaceti jsem rezignoval a zbytek projel rychloposuvem. O nic jsem nepřišel a myslím že jsem své duševní zdraví ochránil před větší dávkou toho nejhoršího možného humusu. /viděno na PC(DVDrip): 0% a odpad!/ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama