Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Občas som sa na zvieratkach, či BF pobavil. Ale poväčšine to bolo trapné, nudné a neoriginálne. A pár dobrý nápadov omielaných dookola omrzí. Ak ste zarytý fandovia zvieratiek možno si dáte hviezdičku hore. Ak ste deti v predškolskom veku možno i dve :D Ale toto mimo deťom, fakt nikomu neodporučím... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se proti vám spikne příroda, máte dvě možnosti. Buď pokorně sklopit hlavu, zpytovat svědomí a potichoučku odkráčet, anebo se pustit do boje a nedat to té přírodě tak lacino. Jenže pokud se rozhodnete bojovat, můžete také skončit tak, že budete vypadat jako blázen a šílenec, který trpí halucinacemi a přeludy, což se přesně v tomto filmu stalo Brendanu Fraserovi, kterému už začalo z cílených a promyšlených útoků na jeho osobu skoro až harašit. Celý film vnímám jako super oddechovku pro malé i velké, zkrátka pro celou rodinu, jelikož u tohohle se opravdu musí bavit celá rodina a nelze se nesmát, protože pár opravdu vtipných scének zde k vidění bylo a mýval jako vedoucí zvířecí lesní armády byl prostě okouzlující a hodně vtipný. Ať si myslí kdo chce co chce, já jsem se u toho bavil a má očekávání tento film dokázal splnit, takže já jsem vlastně docela spokojený a nemám potřebu filmu cokoliv vytýkat. Ale i když se mi film líbil sebevíc, tak je mi jasné, že mezi ty opravdu geniální a nadprůměrné komedie rozhodně nepatří, a to je ten hlavní důvod, proč uděluji pouze průměrné hodnocení v podobě třech hvězd. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Divákovi nad 10 rokov nemá tento výtvor čo ponúknuť, ale menšie deti ako tak uspokojí. Pár krát som sa zasmial na odkazoch na Braveheart, vylodenie v Normandii i hláške "aha Brad Pitt !" Slabé hodnotenie je namieste, pretože hodnotia prevažne dospelí, ale treba dať za pravdu, že tento guláš nebol určený nám,ale deťom a tie by určite nejakú hviezdu pridali. Celkovo dosť slabé, predvídateľné a trápne poučovanie v závere iba rozčúli. 40%. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Vyloženě špatný to není a pro děti už vůbec ne, ale technické nedostatky sráží film neuvěřitelným způsobem, opravdu se šetřilo kde se mohlo, proto spousta gagů mohlo být mnohem lepších, kdyby byly propracovanější!! Velká škoda, protože dobrých komedii se zvířaty moc není!! Verdikt: Fraser je masakrálně tlustej, to je jen taková poznámka, ale jeho postava a vlastně i vedlejší obsazení ( Jeong ) drží film v poli koukatelnosti! 40%!! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pri nastavení na nižší stupeň diváckej náročnosti prvá tretina ešte pobaví, no postupne to ide dolu vodou. Omrzí opakovanie fórov aj divoké škľaby Brendana Frasera a jeho šéfa. Vyššiu náročnosť vôbec neodporúčam zapínať, v tom prípade táto jednoduchá rodinná komédia raketovou rýchlosťou zletí do odpadu. Pritom na podobné komédie staršieho dáta (Chevy Chase a podobne) mám slabosť - ale to boli iné časy :-) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama