Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

StrYke odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo hodně zlý.. Zvíře, které se mstí jenom kvůli postříkání vodou? Normální člověk by si na něj rovnou vzal brokovnici. A super inteligentní zvířata, kteří se mstí muži, který práci vykonává, a ne muži, který práci určuje? Ale no tak, je vidět, že tvůrci si s žádnou logikou nedělají starosti a proč by taky jo, dyť tohle má být pravděpodobně jenom další z klišovitých kravovin pro ty nejmenší děti - bohu díky, už nejsem dítě, vyrustát na tomhle bych určitě nechtěl. Tak, jak film vyznívá, má také úroveň, do toho patří špatné herecké výkony (bohužel i včetně obtloustlého Brendana Frasera, který podává něco opravdu hrozného - ono se ale vlastně víc z tohohle vymáčkout nedalo), průměrné - spíše podprůměrné digitální triky se zvířaty, trapný a už dávno vytěžený děj... Co se týče závěru, ten mi byl jasný ještě dřív, než jsem si vůbec film pustil a to se vším všudy. Kdyby film skončil u toho, kdy měla být ta zvířata deportována do jiného lesa a bralo by se to jako "HAPPY END", přidal bych určitě o hvězdičku víc, ale samozřejmě že přijít dneska s něčím novým je zločin a proto je tohle prostě... sračka. Nudná sračka. Doufám, že Fraser přestane mrhat svým talentem ve filmech jako je tohle nebo třeba Journey to the Center of the Earth 3D a konečně zase začne hrát. Vřele doporučuji těm co se touží unudit k smrti nebo chtějí, aby z jejich dětí vyrostly kriminálnící nebo psychicky narušení zoofilové. P.S.: Doufám, že tímhle filmem herecká "kariéra" Matta Prokopa končí, protože to vypadá, že by jinak byl další netalentovaný hezounek na obzoru ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že v poslední době hýbou zvířata světem. Měli jsme tu mluvící psy v čele s Marmadukem a nyní přichází celé lesní zvěrstvo. Sice nemluví, ale zato umí řídit auta, stavět zmenšené plánky zábavního parku a taky se umí docela dobře prát. Malé dětičky do 4 let budou tedy jásat radostí. Jo, a pak je tu taky obtloustlý B. Fraser a spol. Na ty bych málem zapomněl, jenže když oni nestáli za nic. Škoda zmiňovat a raději utečte někam do lesa, srandy si tam užijete jistě více... 20% ()

Reklama

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Odpad to nie je, pár vtipných vecí sa tu dá nájsť. Medzi ne určite patria myšlienkové bublinky, krátke náhľady do minulosti a chlapák v ženskom športovom úbore s dúhovým dáždnikom. Ak je vám Brendan Fraser sympatický, chcete pri niečom naozaj vypnúť a máte pri sebe aj deti, tak aha, niekto nakrútil Chlpatú odplatu. NIE: Brendana mám rád, ale... Keď sa v svojej role trápi, necháva na seba cikať a prdieť zvieratá a v každom druhom zábere padne na zadok, mám ho rád menej. Ako si ešte dnes môže niekto myslieť, že je to vtipné? Nie som veru jeden z tých, čo sa bavia, keď vidia chlapa s mokrým rozkrokom ani keď pozerajú na chlapa, ktorý si na seba kydá paradajkový pretlak (aj keď, táto scénka mohla vyznieť vtipne, ak by sa v nej pracovalo v náznakoch a Dana by sme uvideli až vtedy, keď ho vidia v okne robotníci). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $17,630,465Tržby Celosvetovo $29,282,952║ Keď už nič iné, tak som sa aspoň trošku zabavil na tejto ináč strašne tuctovej šablónkovej zvieracej záležitosti, počítačová animácia zvierat nie je najhoršia, Brendan Fraser herecky len klesá a klesá, až asi skončí v zabudnutí tých najfádnejších filmov. /videl v kine: 35%/ ()

Nons3nse odpad!

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať že od Furry Vengeance som čakal viac. Film má rozporuplné hodnotenie. Niekomu sa film páči a niekomu naopak nie. Ja sa musím pridať na stranu tích, ktorým sa film moc nepáčil. Podľa traileru mi pripadal film ako dobrá komédia, ale opak je pravdou. Až na možno 2-3 scény, na ktorých som sa naozaj schuti zasmial, film nedopadol podľa môjho očakávania. Pri ostatných scénach som sa iba pousmial. Animácie na zvieratách boli úplne pokazené. Pripadalo mi to, ako keby to grafici robili na poslednú chvíľu. Celý film spríjemňoval jedine môj obľúbený herec Brendan Fraser. Príbeh síce bol dobrý, ale celé sa mi to zdá byť také nedotiahnuté. Furry Vengeance je predovšetkým určený pre mladších divákov, no my starší sa iba nad filmom usmejeme, a nič viac. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama