Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak asi takto: Frasera ja nijak zvlášť nemusím, a filmy v ktorých hrá nepovažujem za skvost kinematografie...a tento komediálny snímok sa z tohoto radu nevymiká....ale na druhú stranu, nech môj odpor k deju a príbehu bol akokoľvek veľký, zvieratká si ma postupom času čoraz viac získavali a zmiernili tak nepriaznivý pohľad na Chlupatú odplatu....Resumé: nech nežerem: */** ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Znova, znova a znova se zvířata snaží nějakým způsobem vyštvat člověka! Připadá mi to, že tyhle scénáře se snad dělají po stovkách či tisících přes kopírák! A proto Vás tady nic nezaskočí! Není zde snad nic co by jste nemohli vidět nebo slyšet v jiných filmech! Brendan Fraser klesá pořád níž a níž! 40% (děj: ** vtip: *** akce: * herci: **) IMDb.com: 3,1/10 ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo může dát odpad. Jedná se o pouho-pouhou rodinnou komedii, u které se nemusí nijak přemýšlet a to je účel tohoto filmu. Své si splní - je směšný, hravý, zaměřený v prvé řadě na dětského diváka a jeho rodiče. A o to přece jde. Snad jste od toho nečekali nějakou hlubokou myšlenku a herecké výkony hodné Oscara? Já se pobavila a ty lumpárny, co zvířátka prováděla Brendanovi Fraserovi splnily své poslání. Pro rodinné odpoledne u televize jak dělané. PS: Obrovské plus (tedy alespoň podle mě) je, že zde zvířata nemluví jako v jiných infantilních rodinných komediích. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"TEN MEDVĚD ŘÍDÍ VOZÍK." "A JAK DOBŘE." S tímto filmem je skoro všechno špatně. Zoufale nevtipný, velice chabě zrežírovaný, vybavený neuvěřitelně trapnými triky. Nechápu, co na tom stálo 35 USD mega. Herci jako by si byli vědomi "kvality" a v tomto ohledu drží lajnu - Fraser nikdy nebyl horší a ve chvíli, kdy se tragicky nasoukal do přiléhavé růžové teplákové soupravy, mi ho chudáka bylo skoro líto. Děs. 20% ()

StrYke odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo hodně zlý.. Zvíře, které se mstí jenom kvůli postříkání vodou? Normální člověk by si na něj rovnou vzal brokovnici. A super inteligentní zvířata, kteří se mstí muži, který práci vykonává, a ne muži, který práci určuje? Ale no tak, je vidět, že tvůrci si s žádnou logikou nedělají starosti a proč by taky jo, dyť tohle má být pravděpodobně jenom další z klišovitých kravovin pro ty nejmenší děti - bohu díky, už nejsem dítě, vyrustát na tomhle bych určitě nechtěl. Tak, jak film vyznívá, má také úroveň, do toho patří špatné herecké výkony (bohužel i včetně obtloustlého Brendana Frasera, který podává něco opravdu hrozného - ono se ale vlastně víc z tohohle vymáčkout nedalo), průměrné - spíše podprůměrné digitální triky se zvířaty, trapný a už dávno vytěžený děj... Co se týče závěru, ten mi byl jasný ještě dřív, než jsem si vůbec film pustil a to se vším všudy. Kdyby film skončil u toho, kdy měla být ta zvířata deportována do jiného lesa a bralo by se to jako "HAPPY END", přidal bych určitě o hvězdičku víc, ale samozřejmě že přijít dneska s něčím novým je zločin a proto je tohle prostě... sračka. Nudná sračka. Doufám, že Fraser přestane mrhat svým talentem ve filmech jako je tohle nebo třeba Journey to the Center of the Earth 3D a konečně zase začne hrát. Vřele doporučuji těm co se touží unudit k smrti nebo chtějí, aby z jejich dětí vyrostly kriminálnící nebo psychicky narušení zoofilové. P.S.: Doufám, že tímhle filmem herecká "kariéra" Matta Prokopa končí, protože to vypadá, že by jinak byl další netalentovaný hezounek na obzoru ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama