Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (230)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ten mýval je strašný zmrd! Když se navíc spojí s takovou sviní, jako je veverka, vůbec se nedivím, že je proti nim prasátko Brendan úplně bezmocné. Jsem na rozpacích. Hlísta František v Kouzelné školce přece říkal, že slabším a bezmocným se má pomáhat a pak musím hodinu a půl čumět na to, jak si bezskrupulózní partička lesní havěti dělá z ubohého, nevinného vepříka boxovací pytel. Ne, to není vůbec správné a strašně tím pohrdám! A ke všemu v tom nejsou vůbec žádné kozy a ani jeden bobr. Když jsem naposledy vytáhl tatínkovi ze skříně dévédéčko s názvem Chlupatá odplata, nehrál v tom sice pan Nafta, i když to mělo podtitul XXX, ale zato to bylo kulantní, charakterní drama o multiotvorovém ponižování militantních feministek. Ne jako tahle sračka! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $17,630,465Tržby Celosvetovo $29,282,952║ Keď už nič iné, tak som sa aspoň trošku zabavil na tejto ináč strašne tuctovej šablónkovej zvieracej záležitosti, počítačová animácia zvierat nie je najhoršia, Brendan Fraser herecky len klesá a klesá, až asi skončí v zabudnutí tých najfádnejších filmov. /videl v kine: 35%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto totalni blbina, kde nejdriv zvirata docela vtipne prudi Brendana, aby to na zaver spadlo do ocekavanyho poucovani a polepsovani. Nastesti i pres to se u toho da docela dobre pobavit, Fraser se neustale xichti jak idiot, vetsinou se i tak chova a je pekne vyzranej, ale zaroven mu tahle role docela sedla, zvirata vymejslej paradni vochcavky a jedina skoda je, ze obcas jsou triky fakt hodne slaby a zvirata vypadaj silne umele. Nicmene jako takova kravinka pro deti to slape hodne slusne, svizne natoceny, sem tam nejakej solidni forek, takze to ty 3* da. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Opuchlej a pupkatej Branden Fraser, na kterýho útočí mýval s armádou zvířa a kterej se tam furt dementně ksichtí, je sice tu a tam vtipnej, ale spíš to jsou jen jednotlivý scény a ne celkově film a to morální poselství bylo fakt děsný. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Brendanovi vyleze z růžové teplákovky sexy bříško a hned by mu všichni do něj chtěli dát pěstí.. Mně nevadí, že to Rick O´Connell v Egyptě přehnal s tučnou baklavou a že v případě jeho úmrtí by káhirští balzamovači museli použít tolik lněného obvazu, co by normálně vystačilo na pět průměrně rostlých faraónů. Vadí mi, že Fraser skončil v rolích, kde jen padá, ječí, zavlažuje si genitálie a obecně se chová jako naprostý idiot. A co hůř, ono to vůbec není směšné. Mezi komediemi s "nature friendly poselstvím" výstavní trapas a to závěrečné vyznání…, cítil jsem verbální Eau de Toilette Skunk až doma. Děti moje, tohle ne.. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pri nastavení na nižší stupeň diváckej náročnosti prvá tretina ešte pobaví, no postupne to ide dolu vodou. Omrzí opakovanie fórov aj divoké škľaby Brendana Frasera a jeho šéfa. Vyššiu náročnosť vôbec neodporúčam zapínať, v tom prípade táto jednoduchá rodinná komédia raketovou rýchlosťou zletí do odpadu. Pritom na podobné komédie staršieho dáta (Chevy Chase a podobne) mám slabosť - ale to boli iné časy :-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Z těch špatných věcí, které se Brendanu Fraserovi staly, jsou nejhorší asi tyhle tři: 1) Nepěkně ztloustl; 2) Přestal být vtipný; 3) Neví o tom (tedy minimálně o tom druhém). ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Pár minut po shlédnutí marně přemýšlím, co mi tenhle biják dal. Spíš vzal .. ale naštěstí jen hodinu a půl. Přesto, Brendan Fraser je asi spokojenej, což je vidět na jeho panděru, kdysi krásné děvčátko Brooke Shields se nám vrátila do Modré laguny a Cypress Hill raději před koncem utíkají. Ovšem kdyby mi bylo sedm .. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se proti vám spikne příroda, máte dvě možnosti. Buď pokorně sklopit hlavu, zpytovat svědomí a potichoučku odkráčet, anebo se pustit do boje a nedat to té přírodě tak lacino. Jenže pokud se rozhodnete bojovat, můžete také skončit tak, že budete vypadat jako blázen a šílenec, který trpí halucinacemi a přeludy, což se přesně v tomto filmu stalo Brendanu Fraserovi, kterému už začalo z cílených a promyšlených útoků na jeho osobu skoro až harašit. Celý film vnímám jako super oddechovku pro malé i velké, zkrátka pro celou rodinu, jelikož u tohohle se opravdu musí bavit celá rodina a nelze se nesmát, protože pár opravdu vtipných scének zde k vidění bylo a mýval jako vedoucí zvířecí lesní armády byl prostě okouzlující a hodně vtipný. Ať si myslí kdo chce co chce, já jsem se u toho bavil a má očekávání tento film dokázal splnit, takže já jsem vlastně docela spokojený a nemám potřebu filmu cokoliv vytýkat. Ale i když se mi film líbil sebevíc, tak je mi jasné, že mezi ty opravdu geniální a nadprůměrné komedie rozhodně nepatří, a to je ten hlavní důvod, proč uděluji pouze průměrné hodnocení v podobě třech hvězd. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ve mně vyvolává smíšené pocity. První třetina filmu slabá, druhá třetina filmu skvělá a poslední třetina filmu průměrná...Nic extra, prostě průměr... ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnesitelný americký rodinný brak, který je určen snad jen pro blbce a se kterým si Brendan Fraser právem posral kariéru. A ač jsem milovník zvířat, tak jsem měl snad poprvé v životě chuť ty nesympatická zvířata do jednoho postřílet. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Divákovi nad 10 rokov nemá tento výtvor čo ponúknuť, ale menšie deti ako tak uspokojí. Pár krát som sa zasmial na odkazoch na Braveheart, vylodenie v Normandii i hláške "aha Brad Pitt !" Slabé hodnotenie je namieste, pretože hodnotia prevažne dospelí, ale treba dať za pravdu, že tento guláš nebol určený nám,ale deťom a tie by určite nejakú hviezdu pridali. Celkovo dosť slabé, predvídateľné a trápne poučovanie v závere iba rozčúli. 40%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nedopatřením jsem se nachomýtl k filmu, který mě opravdu nenadchl. Fraser tlustej jako prase a kupa zvířátek, která by zasloužila postřílet a vycpat. Protože jsem se několikrát zasmál (možná i nechtěně), dávám 2*. Ale...tvůrci si zřejmě neuvědomili, že co funguje v kreslených groteskách, nemusí fungovat naživo. A jako v každé správné amícké komédii i tady se prdí (skunci), lítaj hovna (byť ptačí) a páchají se jiné nechutnosti. Kdyby létaly hlavy následované provazci střev a hektolitry krve, pak bych i jednu hvězdu přihodil. A pokud by se každých 10 minut svlékla nějaká šťabajzna, tak bych dal i čtvrtou hvězdu. Jenže to by pak byl úplně jiný film... Dobře, je to nejspíš pro děti. Znamená to však, že děti jsou úplně blbé? A jsou schopny pochopit, co značí duhový deštník ve Fraserově pracce? Jistěže ne....asi tak. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Občas vtipná podívaná, ale na mě tam toho bylo až moc. Nemuselo by to být tak přeplácaný a výsledek by byl možná o něco lepší. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pár scén vtipných, hlavně těch zvířecích. Zbytek je takové hodně klišovité poučování u kterého nakonec zmoudří i hlavní hrdina Fraser. Pro odrostlejší děti proč ne. * * ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme ma napadlo len to, že Brendan Fraser musí byť už poriadne zúfalý, keď zobral úlohu v niečom takom. Prvá pol hodina má zopár (skutočne veľmi málo) vtipov a je aspoň trochu pozerateľná. Potom sa to však zvrhne do jednej trápnej komédie, samozrejme s hlbokým morálnym poučením. Taktiež rozmýšľam čo je horšie – keď sa hlavná postava so zvieratami rozpráva alebo sa s nimi len tak naťahuje. Na všetko z filmu som v priebehu niekoľkých dní zabudol, čo je znakom toho, že nemá absolútne čo zaujímavé ponúknuť. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre začiatok, treba si uvedomiť, že ide o totálnu blbinu a absurdný úlet, z toho treba aj vychádzať. Ja som sa, na rozdiel od ostatných, pri tejto somarinke celkom fajn zabavil a oddýchol, dokonca na moje prekvapenie som sa ani veľmi nenudil, takže film hodnotím ako čistý priemer. Na pozeranie spolu s deťmi ako stvorené. 60/100 ()

Reklama

Reklama