Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Chápem, prečo ten film prepadol, keďže je to pre niekoho infantilná rodinná zábava, ale... ALE ja som si film pozrel dnes po takmer desiatich rokoch so svojou šesťročnou dcérkou a tá si ho tak obľúbila, že si ho chce ešte niekedy v blízkej dobe pozrieť znovu. Tak som ju nevidel nasmiať sa už dávno a rodič, ktorý vie, o čom píšem, vie aj ako si to má vážiť. Jasné, šesťročné deti asi neboli cieľovou skupinou hlavne nie platiacou, ale ja z tohoto dôvodu a po tejto skúsenosti musím hodnotiť veľmi silnými tromi hviezdami. Podľa mňa lepšie ako Yogi. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že v poslední době hýbou zvířata světem. Měli jsme tu mluvící psy v čele s Marmadukem a nyní přichází celé lesní zvěrstvo. Sice nemluví, ale zato umí řídit auta, stavět zmenšené plánky zábavního parku a taky se umí docela dobře prát. Malé dětičky do 4 let budou tedy jásat radostí. Jo, a pak je tu taky obtloustlý B. Fraser a spol. Na ty bych málem zapomněl, jenže když oni nestáli za nic. Škoda zmiňovat a raději utečte někam do lesa, srandy si tam užijete jistě více... 20% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinná ekokomedie o tom, jak si zvířátka v lese chrání svůj domov. Sice tady nemluví, jak je to v jiných podobných snímcích, ale zato mají bojovného ducha. Roli developera, majícího v úmyslu les pokácet a zastavět, si střihl komediální herec Brendan Fraser, který se v Česku do diváckého povědomí dostal dobrodružným snímkem 'Mumie’. A to je zřejmě důvod, proč jeho komediální role čeští diváci stále nemohou nějak překousnout. Tento snímek má převážně výchovný charakter ukazující, že nejen lidé chtějí bydlet v zájmu své rodiny a že příroda a zvířátka v něm by se měli chránit. Film obsahuje spoustu situačního a groteskního humoru a to v takovém rozmezí, aby pobavil hlavně dětské diváky. Nenáročná, odpočinková a úsměvná podívaná pro všední den. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Generál Mýval a jeho armáda lesních zvířátek bránících si svou domovinu před ziskuchtivou organizací zastoupenou nasazeným zaměstnancem Danem (Brendan Fraser). Nenáročná lehce infantilní rodinná eko-komedie hodící se spíš do programu Studia Kamarád než na plátna kin. Jestli si Roger Kumble myslí, že stačí, když značně obtloustlého Frasera (místy jsem si nebyl jistý, zda se nedívám na Kevina Jamese) navlékne do růžové teplákové soupravy jeho ženy a je postaráno, tak by mu měl někdo otevřít oči - tudy cesta nevede ani pro něj ani pro Brendana Frasera!!!!!!!! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Divákovi nad 10 rokov nemá tento výtvor čo ponúknuť, ale menšie deti ako tak uspokojí. Pár krát som sa zasmial na odkazoch na Braveheart, vylodenie v Normandii i hláške "aha Brad Pitt !" Slabé hodnotenie je namieste, pretože hodnotia prevažne dospelí, ale treba dať za pravdu, že tento guláš nebol určený nám,ale deťom a tie by určite nejakú hviezdu pridali. Celkovo dosť slabé, predvídateľné a trápne poučovanie v závere iba rozčúli. 40%. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama