Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad o ničem, ale u některých videí jsem se zasmál (asi proto, že jsem je neznal). Kotek opět ukázal svoji trapnost, Mádl se snížil na jeho uroveň. Nebýt komentářů u některých videí, tak bych možná dal 2*. EDIT: Po druhém díle snižuji hodnocení, protože oni některé videa zkracují a ty nejlepší záběry neukáží ... ()

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel nechápu, proč bychom se měli dívat na videa z internetu v televizi, ale budiž, ne každý internet má, tak by bylo možné pořad vnímat jako novodobé neváhej a toč. Tentokrát však máme před sebou podařenou hereckou dvojici, která je však absolutně nepoužitelná k moderování. Vytvořili snad ty nejkýčovitější prvky, které naplnují představy důchodců o mladé generaci dneška. Trapnost nemá hranic, smutné. ()

Reklama

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že by to mohlo být i...no jak to říct, abych nevypadal jako debil....třeba i trošinku vtipný, ale kdyby pustili videa za sebou, bylo by to aspoň o hvězdičku lepší, než s těmahle kreténama, který se snaží bejt za každou cenu vtipný. Doufal jsem, že to bude mít třeba na =3 , ale to sem tomu věřil moc. Prostě další propadák, kterej eště ke všemu dali na novu, který z 20 minutovýho pořadu udělají hodinovej. ()

profeek05 odpad!

všechny recenze uživatele

Dva vždy přehrávající (ne)herci se snaží pobavit trapnými kecy, nudnými videi a žrejmě stále trpí představou, že je každá puberťačka v téhle zemi miluje k sežrání. Mělo to být vtipné a cool, skutečnost je ale daleko horší než třeba takové Natočto. A vůbec, jaký má smysl "zprostředkovávat" něco, co si každý bez problému na netu najde sám, podle svého vkusu a bez těchhle blbů?? ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete recept na pořad, který sice bude stát totálně za hovno, ale puberťáci ho budou milovat a vy se budete moci do aleluja chlubit nějakými koláči sledovanosti? Ano? Je v podstatě jednoduchý - vezměte dva zkrachovalce, které právě ti puberťáci bezmezně žerou, jako hlavní náplň pořadu vymyslete něco, co si každý může najít na internetu (na YouTube), rozhlašte do světa, že to bude fakt "cool" pořad a budou ho moderovat "dvě hvězdy skvělých..., ne nejlepších komedií Snowborďáci a Rafťáci" a úspěch je zaručen. A my ostatní raději rychle vypneme televizi, než se z toho "cool" pořadu s "cool" humorem poblijem. Zlatý Eso (já to fakt napsal) a "Čágo-bélo šílenci...". ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama