Reklama

Reklama

Obsahy(1)

9. srpna oslaví své životní jubileum jedna z nejzářivějších hvězd naší populární hudby, zpěvačka, která ve svém žánru nastavila laťku hodně vysoko, dáma, o které už Jan Werich prohlásil, že ji obdivuje, protože ona umí. Česká televize připravila při této příležitosti galaprogram, ve kterém si připomeneme vedle Evy Pilarové všechny, kteří pro ni v její kariéře něco znamenali - Waldemara Matušku, Karla Gotta, Jiřího Suchého, Yvonnu Přenosilovou, Petru Janů a Leonu Machálkovou. Pogratulovat přijdou i Jaroslav Svěcený, Štefan Margita, strahovští premonstráti a řada dalších zajímavých hostů. V programu zazní největší hity z repertoáru Evy Pilarové, slavné duety a trochu nahlédneme i do jejího soukromí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Eva Pilarová má hlas nejméně pětihvězdičkový, o tom žádná. Ale z formy tohoto pořadu jsem měl rozporuplné dojmy. Možná kdybych očekával míň, tak bych nebyl tak zklamaný. Kladem určitě je přesná stopáž: když 70 minut, tak 70 minut. Ale rádobyvtipná sumarizace manželů EP za pomoci Petra Lesáka mi přišla jako hluché místo. Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, že se jedná o střihový pořad z více koncertů. Škoda, záznam z jednoho vystoupení Evy Pilarové by mohl být lepší. Případně měli střihový pořad víc zpestřit. Ani volba Evy Pilarové jako průvodkyně pořadem nebyla úplně šťastná. Na druhou stranu - klipy z archívu byly bezkonkurenční. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Eva Pilarová je sice velmi dobrou zpěvačkou, ale tohle setkání bylo takové jako by z donucení. Alespoň mi přišlo, že hromada hostů je tam nějaká otrávená. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Záznam koncertu, kde se nejen zpívá, ale také se sem tam prohodí slovo s hostem (ale jen výjimečně), předvede se také archiv ČT a ukáže pár starých záběrů a písniček s Pilarkou a hosty a Waldou dokonce pustí jejich společnou píseň ze staršího koncertu. Slovem koncert provázel a na pár podrobností ze života se ptal Petr Lesák. Nebyl to špatný koncert, bylo však jasně poznat, jak je dělaný přímo pro televizi. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama