Reklama

Reklama

Bruce Lee bojuje z hrobu

  • Česko Bruce Lee - Znovu zasahuje (více)

V tomto příběhu plném kung-fu se mistr bojových umění vynoří ze svého hrobu, aby nám ukázal, že je stále s námi... Bruce Lea hraje instruktora kung-fu. Jednoho dne najde svého přítele Hunga mrtvého a rozhodne se vypátrat ty, kdo ho zabili. Potká se se Susan, která pracovala v Hungově "Tureckých lázních" a zaútočí na něj tajemný muž, celý v černém. (Levné knihy)

(více)

Recenze (10)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Jde o nejznámější béčko céčkového šílence korejce Doo-yonga Lee. Úsměvný začatek s fiktivním hrobem Bruce a díky blesku následná reinkarnace umělce života, mne po pár pivech přinutil se s bodrým plácáním do kolen rozchechtat melodickým smíchem. Převažuje bizarní vata o pomstě s amatérskou kamerou, přitroublým střihem, plytkými dialogy s topornými neherci. Místy to vyzdvihuje divotvorný OST s nádechem funku. Prvních 30 minut bylo přijatelných a v paměti utkví scéna s taxikářem. V druhé mdlé půli je hudebně vykradnut skladatel Lalo Schifrin, ale některé bitky celkem ušly. Kosugi něco málo ukáže a Jang Lee Hwang se mihne kolem 60.minuty. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Film je strašný a opravdu nemá s Brucem nic společného. Je to spíše domácí video velmi špatné kvality, poskládané do několika skečů a bojových scén, které jsou slepené něčím jako příběh. Záměrně píšu "něčím jako" protože ač jsem se díval pozorně, příběhová linka mi nějak unikala. Takže tam možná žádná není. Nicméně, jedna věc se musí tvůrcům nechat, pobavili mě. Třeba scéna s prokopnutím okénka jedoucího auta a skopnutí řidiče. To se jen tak nevidí. Nebo dotaz taxikáře na "spropitné". Zápasy byly také tak směšné, až jsem se u nich zasmál. A ten Bruceův hrob na začátku, to je taky velká pecka. Nuže, nic to ale nemění na tom, že si tento film nezaslouží více jak jednu hvězdičku. Dal-li by někdo více, tak bych musel pochybovat o jeho duševním zdraví. Fandové mistra Bruce ruce PRYČ! ()

Reklama

krvavamera odpad!

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že musím film hodnotit tak krutě, a to hlavně kvůli NAPROSTO GENIÁLNÍ SCÉNĚ POKUSU O ZNÁSILNĚNÍ! (to je bohužel asi tak všechno, co se dá z filmu doporučit). Hlavní hrdina neustále vydává zvuky jako porouchané kukačkové hodiny, to ve snaze připodobnit se Bruce Leemu. To se mu ale bohužel moc nedaří. Jeho kung-fu moc schopně nevypadá, a když už, tak provede nějakou takovou prasárnu, která je prostě technicky neproveditelná (upřímně nejenže by to nezmákl ani Bruce Lee (ani Chuck Norris), ale taková píčovina by je ve snu ani nenapadla). Jo a jako bonus: víte jak vzbudit mrtvé? Jedině akupunkturou! Bohužel na ty, kteří okamžitě po vašem příjezdu projedou kremační pecí , kterou mají hned ve škole bojových umění, to už nefunguje. Naprostá většina lapsů tady evidentně vzniká zpraseným střihem. Jo a asi mám novou oblíbenou herečku. Tahle borka hrála už v klipu u Stonů (Too much blood) a nedává nám ani na vteřinu zapomenout, že hraje. A umí se tvářit hodně zděšeně a nepatřičně lekat. Je prostě skvělá. Ne, vážně, její herectví je natolik ..mno, že dělá tenhle snímek jakž takž zábavným. Takže ho snad přežijete i dokoukat! ()

nevermore odpad!

všechny recenze uživatele

Odkaz na Bruce Leeho je tu 0,01%. Týpek vyskočí z hrobu, sice se jmenuje jinak, ale asi má nějakou spojitost s Brucem Leem. Následuje jedna vtipná scéna s taxikářem a pak už jen filmové peklo. Tak nebetyčnou, nezávižnou nudu nepamatuju. Je to asi tak, jak když je Vám úplně jedno, co se v tom filmu odehraje. Zvuk a obraz jsou v české DVD edici levných knih kvalitní jako výkony všech herců v tomto filmu dohromady. I když si myslím, že v originále to nebylo o nic lepší. A ještě jsem moc nepochopil, proč byla vždycky závěrečná kopačka do gangstera přehrána dvakrát. Snad aby bylo vidět, jak chatrné ty pohyby jsou, a jak ani zvuk nekoresponduje s obrazem. Děj = 0. Dialogy = 0+0 Ale hlavně že se to jmenuje Bruce Lee blablabla bla blabla.. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Akční režii měl na starost Steve Mak. (Epistemolog)

Reklama

Reklama