Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (307)

Morien 

všechny recenze uživatele

Nacházím se na pokrajích dilematu. Je to film, ve kterém se nachází čarodějnice, skleník na střeše, fešák, který je ve formě netvora opravdu fešák (a kdybych já se zamilovala do takového fešáka a pak mi najednou přišel sladký blonďák, tak to se mnou asi trochu zamává) a Neil Patrick Harris v červených slunečních brýlích, což jsou v podstatě samá pozitiva, ale přece jen je ten film skrz naskrz hloupý a pro dospívající publikum, kterému se teprve formuje pohled na svět, nejspíš i závadný. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mě tenhle film přišel strašně blbej. Hlavně konec když se ukáže že se holka celou dobu zamilovala do debila, ale to jí nakonec nevadilo. Vždyt s ní manipuloval ale to je jedno jak řekl film "Láska si tě najde"(sorry teď jsem trošku blinkal). Jinak je to prostě průměrně natočené, průměrně zahrané. O ničem, zbytečnost. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Ideologicky přijatelnější Twilight, kde (asi nejen) mě překvapilo, že největší plus filmu je ta holčina z Muzikálu ze střední, kterou jsem měl spojenou jenom s nějakými pěknými fotkami, co na mě vyskočily na super.cz. Důvody k doporučení se hledají těžko, ale kdo si chce třeba ověřit, že ta hrající Olsenovic ségra se vlastně hrát ještě nenaučila a už ani není roztomilá nebo kdo odebírá pravidelně Bravo girl a pak i těm gaynostalgikům, kteří vzpomínají na starý dobrý antický časy a hladí se při sledování Pasoliniho filmů, říkám proč ne. ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný film, ale jen do doby, než ona přišla k němu. A to, jak se k němu dostala, bylo tak přitažené za vlasy, že jen těžko uvěřit tomu, že takovou blbost vůbec někdo napsal. Od té doby to šlo s příběhem, s představiteli i s chemií mezi nimi z kopce, až to skončilo někde v propasti. Nevím, co mi vadilo víc, jestli nedomyšlený scénář, nebo toporný hlavní představitel (Vanessa celkem ušla a Mary-Kate se mi vyloženě líbila :)) ), nebo že to mezi nimi vůbec nefungovalo, a když mu řekla onu důležitou větu, byla jako pěst na oko. Jejich sbližování, o kterém příběh vlastně celý byl, se dalo udělat úplně jinak, uvěřitelně a romanticky. Ale bohužel, i kreslení Kráska a Zvíře mezi sebou měli víc jiskření, než tito dva. Nic moc, potenciál měl příběh větší. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohádková moralitka pro chudé duchem aneb Can you imagine that love? 1) Musím konstatovat, že pár jizev a tetování nezakrylo sportovní postavu a neubralo 21tiletému Alexu Pettyferovi na jeho nesporné fyzické přitažlivosti. Redukce zvířecího vzhledu jakož i celkové zteenagerování pohádkového příběhu Alex Flinnové věci silně neprospělo. 2) Kyle: Pretty gruesome, huh? Lindy: I've seen worse. 3) Inu, nitka k nitce a chudý má košilku...tedy klišé ke klišé a CBS Films mají nový trhák... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama