Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (307)

Ant 

všechny recenze uživatele

Ups, tak tohle je teda průser s velkým P. Tak prvoplánový a vyloženě stupidní film jsem už dlouho neviděla. Celý příběh mi připadal jako šitý horkou jehlou - scénář je plný logických děr a chování postav je jako z říše pohádek. Hlavu si ale lámu nad tím, odkud se vzal Pettyfer, který nějakým způsobem získal v tomto roce hned dvě hlavní role, ale jeho herectví odpovídá zombie s faceliftem. Akorát že v tomhle filmu ani tu hezkou tvářičku nemohl prodat. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Horor? Drama? Já to brala jako komedii a byla jsem spokojená. A.Pettyfer s jeho odstávajícím uchem, které mi lezlo na nervy, N.P.Harris byl úžasný, stále sršel fórky jen byl slepý, za něj je jedna * navíc, no a V.Hugens se prostě nikdy nevymaní z role naivní puberťačky z HSM. Ale dívat se na to dalo, já se smála nejmíň při půlce filmu, takže s jednou hvězdičkou navíc za Neila jsou to 3*. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

moderní variace na krásku a zvíře nepřináší vůbec nic nového a jako celek je vlastně úplně pitomá a zbytečná.Naštěstí je to celé dostatečně krátké,takže to většinu diváku nestihne nasrat,nebo nudit.Po herecké stránce to zachraňuje Vanessa Hudgens,která umí celkem hrát a hezky se na ní kouká a Niel Patrick Harris,který si štřihnul variaci na Barneyho z HIMYM.Pettyferův hlavní hrdina je minimálně hodně nesympatický a celkově vlastně docela idiot a myslím,že většina divku mu jeho "prokletí" bude přát.Dohromady tedy za dvě,s tím,že do věkové skupiny po kterou je film určen už nějaký ten pátek nepatřím...40% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když jeden namyšlený a uvnitř hrozně zkažený hezounek urazí svou spolužačku, která praktikuje magii a prokleje ho, takže on teď vypadá zvenku stejně ošklivě jako zevnitř? Možná to teď bude znít trochu zvláštně, ale pro mě tato moderní verze byla mnohem stravitelnější než klasická verze od Disneyho. Respektive abych se správně vyjádřil, klasická animovaná disneyovská verze se mi líbila a ohodnotil jsem jí pěti hvězdama, ale nelíbílo se mi na ní to období a prostředí, v němž se odehrávala, zkrátka na mě působila nemoderně. Oproti tomu tato verze ze současnosti mě nadchla právě pro svou modernost, a tak mě velmi mrzí, že těch kladů v tomto filmu není tolik, kolik bych si přál. To převedení do současnosti je jen jeden z velmi mála kladů, které jsem ve filmu našel, dějově se jednalo o velmi chudý film, kdy se docela často ve filmu téměř nic nedělo, děj se neposouval a herci tak téměř neměli co hrát. Nicméně i přes tyto výhrady si myslím, že film pro mě rozhodně nebyl ztrátou času, a že zase tak hrozný nebyl, prostě typicky průměrný film, určený asi především pro mladé publikum v teenagerovském věku. Film tedy ode mne nakonec získává tři hvězdy. ()

Superpero odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečná bestialita. Tam je špatně úplně všechno. Chvílemi jsem až žasl, jak je to debilní. Nějaká logika, nebo alespoň souznění s postavami je pro tvůrce tabu. Vrší se tu jedna sladkobolná mrdka na druhou, až je to rozčilující. Jediný klad je, že po zkouknutí týhle kupy hoven si budete ostatních filmů vážit. Pokud nejste desetiletá holka a chcete si to pustit, tak místo toho třeba mlaťte hlavou do zdi. Bude to přínosnější a s menšími zdravotními následky. Já bych za toto dílo klidně dal tvůrce na pranýř. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Film Beastly má i svůj vlastní parfé s bílých růží. (Nikolal919)
  • Natáčalo sa v kanadskom meste Montreal. (Niles)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama