Niečo za niečo (TV pořad)

Soutěžní / Rodinný

Slovensko, 2006, 45 min

Peter Bebjak

Zaujímavé čo vedia ľudia urobiť za peniaze.(6.1.2011)

Nikdy ma neprestane udivovať, aké veci dokážu urobiť ľudia pre pár šuštiacich papierov... Roman Pomajbo bohužiaľ najslabší článok relácie a ani dvojica hostí, pozvaných do štúdia na obligátnu tipovaciu súťaž moc relácii šťavu nedodáva. Tak za pekné tri sa dohodneme.(26.10.2009)

O čosi skromnejšia obdoba starších Rychlých prachov z TV Nova. Momenty ako cigáni, lámajúci za pár stovák rekordy v počte vypitých surových vajec či chlapík, predávajúci v treskúcej zime v trenírkach na námestí kaprov priamo z prenosnej kade si pamätám dodnes, škoda len, že to moderoval vyškerený Pomajbo, ktorý nedosahoval zabávačský formát svojho českého kolegu Petra Rychlého.(7.7.2011)

• maxxxim

Ekscelent relaks, rekord zero. Hviezda za failujúceho Pomajba.(15.2.2011)

• biopanic

Pán Pomajbo to raz skúšal aj na mňa, ale ten jeho šialený úsmev ma tak vydesil, že som zbabelo utiekla na druhú stranu ulice.(19.3.2010)

Niektore ulohy v uliciach boli naozaj velmi zabavne a originalne, ale v studiu sa velkeho pobavenia nedockate. Napriek tomu na pomery slovenskej televiznej sceny vyborna oddychovka.(16.1.2011)

• Freddie99

Až úplné dno televíznej zábavy to nie je, no má k nemu veľmi blízko. Otrasný program baz poriadneho moderátora a v štúdiu zábava ako na kare.(29.6.2011)