Sarah Jane Adventures, The (TV seriál)
Drama / Rodinný / Sci-Fi
Velká Británie, 2007, 30 min
Graeme Harper, Michael Kerrigan, Colin TeaguePlakáty
Seriál je v poradí už tretí spin-off Doctora Who, zameriava sa na mladšie publikum.
Sarah Jane je bývala Doctorova spoločníčka, ktorá pracuje ako žurnalistka a spolu so svojím synom Lukeom a susedou Mariou sa starajú o záhadné javy na Zemi. Stretávame sa s množstvom nových mimozemských rás či už priateľských alebo nie. (matolas)
burina
Zo začiatku som SJA nedávala veľké šance, ale priznávam, že seriál sa mi páči čím ďalej viac a za niektoré príbehy(The Eternal Trap alebo Whatever Happened to Sarah Jane?) by sa nemusel hanbiť ani samotný Doktor Who. Čiže, ak ste fanúšikom DW sveta, SHJ je tým najlepším spôsobom, ako si skrátiť čakanie na piatu sériu.(4.11.2009)
PanCitron
Ano je o seriál pro děti a je to na tom poznat, přesto za některý příběhy jsou na vysoké úrovni a směle se vyrovnají i některým "nedětským" seriálům. nejlepší epizody: 1x07-08 - Whatever Happened to Sarah Jane?, 2x09-10 - The Temptation of Sarah Jane Smith(14.9.2009)
matolas
Tak sa to tu už konečne objavilo! Ide o spin-off Doctora Who. Je to seriál pre mladšie publikum ale je určite omnoho inteligentnejší ako moderné shity pre deti ako Teletubbies. Určite si SJA zaslúži čisté štyri hviezdičky.(14.9.2009)
Miss.Evis
Kukala jsem se na to s dětma v Anglii, když jsem tam byla jako au-pair a byl to jeden z mých odlíbených dětských programů:D....jen mi furt vrtá, co maj ti Anglání furt s těma mimozemštanama??...byli součástí snad každýdo dětského pořadu(5.10.2010)
Joe16210
Mladší sourozenec Pána času si vede stejně úspěšně. V budoucnu ale bohužel bez hlavní hrdinky. :-((1.5.2011)
RADX1
Slabší odvar Dr. Who pro děti. Nicméně jako fanda toho "záhadného pána z policejní budky" jsem se na to zkoul a musím uznat že to bylo lepší než jsem čekal. Samozřejmě my dospěláci se už tolika věcem z toho nezasmějem, ale i tak tu pro nás něco zbylo. Dokonce se najde i pár dílů (především v prvních třech sériích), které můžou směle konkourovat i těm lepším dílům novodobého Dr. Who. Jinak čest již zesnulé Elisabeth za herecký přínos do tohoto seriálu.(24.4.2012)
Související
- Doctor Who: Dreamland (TV seriál) (2009)
- K9 (TV seriál) (2009)
- Doctor Who: The Infinite Quest (TV film) (2007)
- Torchwood (TV seriál) (2006)
- Pán času (TV seriál) (2005)
- Doctor Who: Scream of the Shalka (TV seriál) (2003)
- Pitch of Fear, The (TV film) (1999)
- Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death (video film) (1999)
- Kidnappers, The (TV film) (1999)
- Web of Caves, The (TV film) (1999)
- Doctor Who (TV film) (1996)
- Doctor Who: Dimensions in Time (TV film) (1993)
- Doctor Who: Shada (video film) (1992)
- Doctor Who: The Five Doctors (TV film) (1983)
- Doctor Who (TV seriál) (1963)