Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (655)

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Je to už nějaký pátek, co jsem naposledy na plátně viděla takovou chemii mezi hlavními představiteli. Škoda, že většina romanťáren nejde stejnou cestou, jako tihle dva sympaťáci - Anne a Jake. Když si odmyslím skvělé ústřední duo, zbyde nám klasický příběh, který se jde trošinku ostřejší a klikatější cestičkou k očekávanému konci. Občas mi při sledování probléskával král korejských slaďáků Moment to Remember... ale co! I tak stojí tenhle povedený filmík za shlédnutí. Třeba zrovna vás příjemně překvapí! ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo jako Kamarád taky rád, ale nebylo to tak vtipný. Pak to bylo jako Klub poslední naděje, ale nebylo tam tolik léků. A nakonec to bylo trochu jak A Moment to Remember, ale tomu to nesahá ani po paty. Není to zas tak špatný film, už vzhledem k herectví hlavního dua, ale mě si prostě nezískal. Dvě až tři. ()

Vessper 

všechny recenze uživatele

Film táhne Jake Gyllenhaal a dodává mu šmrnc a tempo. Bohužel bez něj by to byla jen další celkem dobrá a trochu nudná romantická komedie. Nicméně takto hodnotím lepšími 3* ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Tak tohle má hned na první část roku (není to brzo?) docela našlápnuto. Škoda jen, že se to pak ztrácí v kvantech, které se snaží něco urvat na konci. Musím říct, že obsazení vážně dobré (Gyllenhaal dostává snad kluk hereckou formu), i Platt, mistr vedlejších rolí, tu zas sehrál docela dobrou podívanou. Má to spád, má to grády, má to šmrnc a dokonce bych řekla, že to má docela slušný scénář, ve kterém mně osobně minuta nepřišla dlouhá. A i když se tomu dá možná hodně co vyčíst, já měla nakonec problém jen s bráchou (ta linie mi překážela). Ale něco neotřelého a zajímavého, kromě základní ústřední dvojice a otřepané rovnice, tu bylo a tím to taky dostalo jiný nádech. A vzhledem k tomu, že ke komentáři jsem se dostala zhruba po týdnu, což obvykle nedělám, je vidět, že mě to zaujalo hodně. ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Chvílema je to super komedie, chvílema romantika jak víno,ale chvílema je to taky těžká schýza, což já moc zrovna nemusim!!! I přesto všechno se jedná o hodně zajímavej počin, kterej se řadí mezi mé oblíbené filmy z poslední doby. cca 65-70% ()

zipexx 

všechny recenze uživatele

První, co mě napadne při vzpomínce na tenhle film je fakt, že úsměv a pohled Annie Hathaway je smrtící kombinace. Společně se sympaťákem a Hercem Jakem Gyllenhallem bezpečně táhnou průměrnou romantickou komedii k "osmdesátkovému" hodnocení. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Víte, když se na tento film podíváte z jiného pohledu než z klasické romantické komedie, uvidíte možná i celkem dost drsné citové drama o nemocné dívce a klukovi, který se musí rozhodnout mezi kariérou a životem, ve kterém bude zažívat i hodně trápení. Pro mne se v tomto filmu ukrývá i jisté poselství - Musím si užít života plnými doušky, protože nikdy nevím, co zítřek přinese. ()

buchli 

všechny recenze uživatele

Notak, nevím, co proti tomu všichni máte - opravdu vtipné dialogy a na mainstreamový hollywoodský film nebývale realistický postoj k sexu na plátně (oba jsou nejen nazí, ale dokonce NEPŘIKRYTÍ - jak ostatně ukazuje už titulní plakát nahoře na stránce...) A Jake je k sežrání. Anne vlastně taky. A vlezte mi na záda. Doufám, že někdo brzy vymyslí lék na Parkinsona... ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Anne Hathaway je dokonalá. Povídejte si co chcete! Jake Gyllenhaal je také skvělý! Zwick je zajímavý režisér. A tahle kombinace klapla. Je to vtipné, hezké a takové mazlivé pro holky, ale zároveň je tam vidět boj s nemocí. I když člověk vážnou nemoc schovává za humor, tak to občas nejde. Parkinson je složitá nemoc, zvláště pak pro mladé lidi, brzdí je v normálním životě a vyhlídky do budoucna mají velmi bídné. Ten boj obou, jak Anne tak Jaka, je úžasný. A líbí se mi, že se Jake nakonec přesvědčil, že to zvládne a šel za ní. ()

Meridius 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je dobrá děvka (myslim Gyllenhaala), ale nebyl by to správnej film, aby se nakonec nezamiloval. Anne Hathaway se mi nikdy nelíbila, a tak to i zůstane, přestože byla v pár scénách celkem odvážná. Dost mě bavil ten ruční pracant v podobě bratra hlavní postavy. Celkově lehkej nadprůměr. ()

Giggo 

všechny recenze uživatele

Na první pohled by se mohlo zdát, že to je film o frajírkovi v podobě Jake Gylenhaal, ale jakmile se objeví Anne Hathaway film dostane spád a změní se v propojující se osudy dvou lidí, kterým chvíli přejete happy end a chvíli zase ne :). Velmi dobré dílo, které jednoznačně stojí za zhlédnutí. Řekl bych nadprůměrné výkony ústřední dvojice, kde si každý najde to své ;) Trošku rozptilující je bratrova role chudáka/prasáka, ale snadno ji přehlídnete a zapomenete na ni, vždyť není vůbec důležitá. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo! Vtipné momenty, romantické chvilky, stejně jako ty náruživé. Pěkný, i když předvídatelný konec. K tomu sympatický Jake Gyllenhaal a krásná Anne Hathaway. Já to mám za 80 %. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Len taky lacny povrchny vyvar, nema to sancu zaujat filmuznaleho divaka. Anne Hathaway /serial Simpsonovci, Brokeback Mountain/ je krasna a fajn, ale nedokaze divaka strhnut, rovnako ako Jake Gyllenhaal /Donnie Darko, Jarhead/. Reziser Zwick /Legenda o vasni/ sa teda nepredviedol. Respektive predviedol len rezisersky amaterizmus. 30 % ()

applause 

všechny recenze uživatele

Romantický film, o tom, jak z nás láska může udělat lepšího člověka a když tomu sami uvěříme, tak se jím i staneme. Uvědomíme si, že toho člověka potřebujeme, ale on si musí uvědomit, že i on potřebuje nás. „Je zvláštní, kolik potkáte lidí a nikdo s vámi ani nehne a pak potkáte jednoho, který změní celý váš život.“ ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film už jsem jednou viděla v minulosti hlavně kvůli Anne Hathaway a pamatovala jsem si pár chvilek z filmu, takže jsem se na film moc těšila. Pro Anne to byla daleko odlišná role než od ostatních, které kdy ztvárnila, je tu více drsnější, paličatější a odvážnější, díky tomu se k Jakovi vážně hodně hodila, protože on se vždycky chová jako frajírek a tenhle film není výjimkou. Příběh jako takový je vtipný, zajímavý, hezky to utíká a konec dojemný, měla jsem slzy v očích, takže za mě spokojenost. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Na Zwicka trošku netypické,nicméně povedené a zábavné.I přesto,že ani tentokrát film nijak nevybočuje ze zaběhlých standartů rom-komů a jeho hlavní síla je (tradičně) v první půlce,díky sympatické hlavní dvojici sem se bavil celou dobu.Nakonec ani nevadila na komedii lehce přetažená stopáž...70% ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že by mě někdy mohla romantická komedie připoutat k obrazovce takovým způsobem, že jsem si každý moment vychutnával. Ovšem Love and Other Drugs to dokázalo. Máme zde dva perfektní herce, mezi kterými to tak jiskří, že to vypadá jako by skutečně tvořili pár. Jake Gyllenhaal mi dokonce příjde v tomhle snímku i jako sympaťák (a to jsem ho dříve nemusel), a k Anne Hathaway nemám co říct, ta je jednoduše tak okouzlující, že jsem z ní celou dobu nemohl spustit oči. Zkrátka a dobře, za téměř dvě hodiny jsem se dobře pobavil, shlédnul vynikající romantickou komedii se sympatickým hercem, a doslova okouzlující herečkou. ()

LTeez 

všechny recenze uživatele

Vážných momentů v tomto snímku si moc vážím! Zatím nedokážu rozlišit (cca 5 minut po jeho shlédnutí), jestli je to jen pokus o zneužité mé osamocené duše a nebo zda je to vážně tak dobré! Komické (pokus) působí trapně a proto hvězdička dolů...Jinak parádní výkony Anne Hathaway, Jake Gyllenhaala.... Uvízla mi na mysli jediná věta - KAŽDÝ NĚKOHO POTŘEBUJE..... ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Je tu dívka netoužící po vztahu, je tu mladík, který zneužívá svého vzhledu a je tu úchylný bratr hlavního hrdiny. Je tu hodně toho, co už bylo viděno. I když obvykle v ne tak drsné formě. Bohužel, kromě chemie hlavních postav na mě téměř nic nefungovalo. Humor šel mimo mě, myšlenka mě nezaujala a romantická rovina minula. ()

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama