Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Romea a Julie je věčný. Může se odehrát kdykoli a kdekoli. Třeba i na střední škole v Detroitu. A právě sem chodí dva studenti a kamarádi Zack a Dee. Zatímco Zack je běloch, který si občas rád hraje na černocha, Dee je původní afroameričan, a proto ví, jak vypadá rasismus a co mu na něm vadí. I z toho důvodu je jeden z mála lidí, kteří dokáží zkousnout, když Zack začne chodit s jeho sestřenicí Nikky. Ostatní ale začínají dělat problémy. A nejde tak ani o Zackovy bílé kamarády, kteří jen hloupě žertují na téma náruživost černošek, ale spíše o Nuta, vůdce jednoho z místních gangů, který chtěl Nikky původně pro sebe. Právě z jeho popudu se začne roztáčet kolotoč rasového násilí, jež brzo zachvátí nejen školu, ale celé okolí. Tragédie je na spadnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film o socialnim svedomi , pratelstvi a lasce ma svoji silu.Mluvi k predmestske mladezi. Kdo by to byl rekl, ze se za tricet let od natoceni tak rozsiri mor hip hopu do Evropy. Nasrani postav je nakazlive. Kdyz bily trouba z predmesti rika hip hopove cernosce s ditetem osklive jak noc "Miluju te Niki, chybis mi", nevydrzel jsem se nesmat. ()

EnneX 

všechny recenze uživatele

Srdcová záležitost, pro lidi co mají rádi hip hop je tohle povinnost. Michael Rapaport hraje výtečně a navíc se v mini roli objeví i Will Smith ( tehdy ještě Fresh Prince ) a ve filmu zazní první song od Nase. ()

Reklama

Reklama