Reklama

Reklama

Vysaj si

Trailer

Obsahy(1)

Kanadský hudební snímek popisuje pouť mladé americké kapely The Winners za vytouženou slávou. Frontman skupiny Joey (R. Stefaniuk), loser jak v životě, tak v lásce, bere turné do New Yorku jako poslední naději chytit se v showbyznysu. Cestu náramně zkomplikuje, když je po jednom z koncertů jejich basistka (J. Paré) pokousána upírem. Komplikace je to do té doby, než kapela s upírkou v sestavě začne získávat více a více fanoušků. Když se v upíry promění i zbytek kapely, jsou už z nich hvězdy první třídy. Mrtvých ale přibývá a Joey začne hledat východisko, jak se on i zbytek kapely mohou stát znovu lidmi. (Prochy38)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

verbal 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, co je tenhle Robertek Šťepánšuk zač, že se mu povedlo exhumovat tolik rockových mrtvol, pardon ikon, a přinutit je pózovat v tak nehorázné sračce. Asi Alence Kůprové nalil do pití nějaký Poisson, Jindrovi Rolincovi slíbil, že může někoho beztrestně přejet autem, Popovému Ajgorovi pak svou šestiletou sestru no a Mobymu(???), tak tomu pravděpodobně Sucknul Dicka! ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Měl to být asi takový klasicky "cool" film. Mám ale dojem, že se to nepovedlo ze dvou důvodů. Prvním je ten, že hlavní hrdina je plochý, nesympatický a škaredý chlápek, se kterým prostě nemůžu sympatizovat, ani mu fandit, ať jde o cokoli. Druhým důvodem je to, že veškeré písně, které se ve filmu hrají, (kromě jednoho momentu, kdy se ozve Iggy Pop), jsou totálně nudné, popíkové, a většinou na jednom tónu zpívané amatéřiny. Hele, objevuje se tam Iggy Pop, Alice Cooper, a ještě pár dalších, za to snad pár hvězdiček dám. Ale mít to solidního hlavního hrdinu, a opravdu dobré rockové pecky, mohl z toho být kultovní film. ()

Reklama

Atten 

všechny recenze uživatele

,,Děti, budete muset skončit s těma drogama, jasný? Tohle není žádná velká věda, to, co tu děláme. Jsou to jenom otázky. A jak říkávala moje máma, je to jen rock’n’roll, ale mě se líbí!“, pronesl ve filmu Henry Rollins. A přesně o to tu jde – rock’n’roll. Skvělá hudba, humor a upíři = Suck. A mě se to líbí! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Jak se na sebe podívám do zrcadla?" "Nepodíváš, jsi přece upír." "Musíš to překousnout." Rock dobrej, Alice Cooper dobrej, vizualita fajn, animované sekvence fajn (jen trochu jako navíc)... dobře, basačka paráda, ale jinak jako by tomu něco chybělo. Něco hlubšího, zajímavého, zůstává pocit, že se to bojí jít trochu dál. Moby docela zabil. 2.5* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Síce scenár a (údajný) čierny humor sú priemerné a hudba kapely je všetko len nie rocková (niečo bude s Hollywoodom, lebo ich predstava o rockovej hudbe a rocknrolle je čím ďalej tým čudnejšia, viď. akustickí Tenacious D), no vďaka peknému vizuálu (obzvlášť stop motion scény a make up) a najmä bohovským cameám (Moby, Iggy a hlavne ALICE!!!) je to viac ako príjemná jednohubka. PS: Odkazy na slávne rockové cover arty boli trápne samoúčelné. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Alex Lifeson si zahrál celníka na kanadsko-americké hranici. Ve filmu tvrdí, že také hrál s kapelou. Ve skutečnosti je kytaristou kanadské kapely Rush. (Terva)
  • Film měl premiéru v pátek 11. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Pro nedostatek peněz si tvůrci vypůjčili od Alice Coopera spousty oblečení z jeho šatníku. (Terva)

Reklama

Reklama