Reklama

Reklama

Mambo už dospěl. S životní partnerkou Glorií mu to bezchybně klape, a dokonce se z něho stal starostlivý otec. Malý Erik je co do vzhledu celý táta, jen ty nožky ho ne a ne poslouchat. Eric si nevěří, neraduje se s ostatními v hejnu a drží se dál od jejich tanců a zpěvů na arktických zasněžených pláních. Zahledí se do létajícího tučňáka Svena. Takovému borci je těžké v očích dospívajícího tučňáka konkurovat, jenže jsou tu i další starosti. Ledovce v důsledku globálního oteplování tají a mění se tak podmínky pro život. Je na Mambovi, aby sjednotil všechna místní zvířata a podnikl záchrannou expedici. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

Fr 

všechny recenze uživatele

POKUĎ NĚCO CHCEŠ, MUSÍŠ V TO VĚŘIT..... /// Tučňáci jsou stále součástí rytmu.... škoda, že ty jejich popěvky občas připomínaj odrhovačky z kostelů (těch americkejch). Rodinná – spíš dětská podívaná s jednoduchým příběhem se sázkou na pevný rodinný pouta a okamžiky, který třeba sardinkám budou nahánět husí kůži. Fandy Scrata možná potěší kreveťáci a technický nadšence 3D. Tučňácká opera pro fandy ,,Hlasu Čech, Moravy i Slezka“ či všemožnejch talentů a která není určená bezdětnejm manželskejm párům po čtyřicítce. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem rybář milující diskotékový vodrhovačky. 2.) Jsem tučňák. 3.) Thx za titule ,,Haroska“ a ,,Hanulka94“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $135miliónovTržby USA $64,006,466Tržby Celosvetovo $157,956,466Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,071,760 //počet predaných kusov 216,542Tržby za predaj DVD v USA $19,754,189 //počet predaných kusov 1,191,070║ Priznávam že som čakal rapidný úpadok po prvom diely(videl 3x v kine), ktorý som zbaštil ako malinu a v mojej rodine sme si s ním svojho času(niekoľko stoviek DVD projekcii) užili svoje. A nakoniec sa toto pokračovanie nesie v únosnej norme, kde príbeh zbytočne neprekombinovali a je priamočiarejší a až na pár praštených vecí(rozoberanie orientácie homárov, ....) a troška rozťahanejších etáp znesiteľný. Čo sa týka muzikálnosti tak sme svedkami žánrovej rôznorodosti, dokonca aj na operný výkon prišlo, piesne sú prevažne fajn, príde aj na akciu, napätie, ekologický motív a dobrú odľahčenú zábavu, animačne samozrejme opäť skvelá práca, slušná roztomilá oddychovka. Prvý diel sa stal slušným hitom, pokračovanie pri danom rozpočte zažilo komerčné fiasko. /videl v kine: 60%/ ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Kouzlo jedničky se neopakuje. Částečně pro mor zvaný přezpívávání písniček, protože v českém dabingu zprzněné songy byly často k nevydržení. A částečně proto, že tu není žádný příběh. Tučňáci na začátku zpívají a tančí, pak uvíznou v údolí a snaží se odsud dostat, přičemž výplní jsou jednak vtipné vedlejší postavičky (především geniální krevety) a jednak ultrahrůzné mentorování typu "musíš věřit a vše se ti splní". Animace je pěkná, ke konci je to napínavé a krevety nebo létající tučňák to táhnou nahoru, ale stejně jde spíše o řídkou nastavovanou kaši. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Začátek trochu nuda, písničky příšerné, ale animace je krásná, a děj docela graduje. Není to úplně můj šálek kafe. Ale rozhodně nepatřím do té skupiny tupců, které uráží když má film ekologické poslání, a nebo si dovoluje o něčem poučovat. proč ne? Ale je na tomhle filmu něco, co mne naprosto umrtvilo. Závěrečná operní písnička malého Erika, zpívaná ženským hlasem zkresleným nějakým chipmunkovským efektem, to je neuvěřitelná síla! ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu tento nemá žádný pořádný příběh. Přišlo mi to pouze jako několik scén slepených dohromady, tak aby se v nich mohlo zpívat a hlavně samozřejmě tančit. No a co se týče zpěvu, není ani z poloviny tak pěkný, jako v prvním díle. Takže celkový pohled, hrůza. Tohle pokračování se "prozměnu" nepodařilo. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Filmári a animátori na filme pracovali v štúdiách Fox v austrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)
  • Ústřední píseň „Mosty světla“, která ve filmu zní z úst Glorie (Pink) a Erika (Ava Acres), v české verzi nazpívaly Tereza Černochová a Jana Zenáhlíková. (funhouse)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Cold Package. (MikaelSVK)

Související novinky

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama