Reklama

Reklama

Mambo už dospěl. S životní partnerkou Glorií mu to bezchybně klape, a dokonce se z něho stal starostlivý otec. Malý Erik je co do vzhledu celý táta, jen ty nožky ho ne a ne poslouchat. Eric si nevěří, neraduje se s ostatními v hejnu a drží se dál od jejich tanců a zpěvů na arktických zasněžených pláních. Zahledí se do létajícího tučňáka Svena. Takovému borci je těžké v očích dospívajícího tučňáka konkurovat, jenže jsou tu i další starosti. Ledovce v důsledku globálního oteplování tají a mění se tak podmínky pro život. Je na Mambovi, aby sjednotil všechna místní zvířata a podnikl záchrannou expedici. (TV Nova)

(více)

Diskuze

CMagicProd

CMagicProd (hodnocení, recenze)

Já musím říct že to nebylo zas tak špatný jak jsem očekával. Jenom mě úplně naštvalo, že ty písničky přeložili do češtiny. V angličtině to musí byt mnohem lepší. I když chápu že to předabovali pro děti.

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

zorz: Na tom nevidím nic špatného... některé filmy prostě pro mě nejsou, ale věřím, že se v nich mladší vrstevníci najdou "confused" ?!

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

SacRoS: tos mě špatně pochopil. Já neřekl, že je to sračka. Jen jsem upozornil na to, že někteří lidi to více méně o filmu tvrdí a potom dodají něco ve smyslu "ale pro děti dobrý".

SacRoS

SacRoS (hodnocení, recenze)

zorz: Víš, možná právě proto, žes to neviděl, nebo nemáš děti tak nevíš, jak dokážou ukrutně překecávat. I tys byl malý a snažil ses rodiče ukecat na sebevětší kravinu a nemuselo jít jen o kino, však si vzpomeň:) A o filmu, co jsem neviděl, bych si nikdy netroufl říct, že je to sračka, byť by třebas i byl...

Digittal

Digittal (hodnocení, recenze)

škoda toho dabingu a spevu, ináč by to bola pekná celkom aj vtipná rozprávka.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

Samozřejmě jsem to neviděl, ale absolutně nechápu, proč na to někteří lidi jdou s dítětem, ikdyž to považujou za blbost. Jen proto, že je to kreslený? Dítě právě samo nepozná, že je to sračka. Třeba se mu to bude i líbit, ale když ho necháte koukat na sračky, tak ho ta sračkovitost bude ovlivňovat do budoucna. Kdybych měl děcko, tak bych ho nechal koukat především na to, co sám považuju za dobrý pohádky. Můj názor.

Bernyz

Bernyz (hodnocení, recenze)

dnešní předpremiéra v CinemaCity:

 

film mi příjde vyloženě cílený na malé děti. je to rozhodně horší jak jednička. Dabing je ale povedený a je vidět a hlavně slyšet, že si s tím LS hrálo dost dlouho. I přeložené písničky dávají smysl :) Obsazení Suchánka a Genzra do role planktonů byla skvělá volba! :)

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

prasacimor: Podle mě to bude 100% zdabované je to animák na , který kina vý , že budou chodit hlavně rodinny a nemyslím si , že by si třeba 6 leté děti četly titulky

prasacimor

prasacimor (hodnocení, recenze)

jendotka je moj oblubeny animak, takze na toto sa tesim az privelmy. dufam len ze v kinach bude aj ne3D verzia s titulkami.

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

V USA celkem neuspěch rozpočet je 135 mil usd a výdělky za měsíc jsou 106 mil usd je jasný  , že si to na sebe vydělá , ale jak 1 díl asi ne

LadyVader

LadyVader (hodnocení, recenze)

Tak teda, u jedničky jsem zas tak kritická nebyla. Ale u tohohle asi budu, co jsem viděla trailer v kině, byla to velmi bolestivá záležitost :-D. Achjo, a to mám tučnáky tak ráda :-)

Aluminium

Aluminium (hodnocení, recenze)

Ako to, že ten z jednotky (Mumble) stále vyzerá ako mláďa? Ešte tak nejaké eko posolstvo a bude to "dokonalé".

skinny

skinny (hodnocení, recenze)

Flipper:  naprosto souhlasím:) rapující roztomilí tučňáci co paři na Justina Timbarlaka:O to musí být super...

Vyhy

Vyhy (hodnocení, recenze)

Jednička mě nezaulaja, ale dvojka může překvapit...Takže se těším....

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

maj goš rapujuci tučniaci v 3D
jeden s filmov ktoré musite vidieť a umriete

MrLinhy

MrLinhy (hodnocení, recenze)

Nemůžu se dočkat, na tohle si do kina určitě zajdu ;) úžasná roztomilost  :-)

Tomislav1

Tomislav1 (hodnocení, recenze)

Mám přesně opačný názor. Jednička se hodně povedla, jen aby se povedla i dvojka. :-)

Související novinky

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama