Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nuckyho otec Ethan se zraní a Nucky využívá příležitosti a obnovuje dětský domov. Během návštěvy vojenské nemocnice se Jimmyho ujme znetvořený veterán Richard Harrow, jehož hbité oko se brzy ukáže jako velmi užitečné. Chalky zvažuje návrh, který by odstranil Nuckyho z likérového kšeftu. Luciano s přítelem odříznou dohodu s bratry D'Alessiovými. Na dvojitém rande s novou kamarádkou Anabel a jejím nápadníkem, se Margaret snaží přesvědčit Nuckyho, aby vyprávěl o svém dětství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda číslo sedem stava na dobrých dialógoch, kde predovšetkým Nucky odkryje kúsok zo svojej histórie a dá divákovi dôvod vytvoriť si k nemu nejaké tie sympatie. A v neposlednom rade tvorcovia vytiahnu z rukáva eso v podobe postavy Richarda Harrowa, ktorý má značne elektrizujúci vzhľad a hlas. Stačilo pár minút a bolo jasné, že Jimmy aka James konečne našiel spriaznenú dušu. Snáď túto buddy dvojicu uvidíme často v akcii aj v nasledujúcich častiach, pretože záver v ich v réžii bol poriadne strhujúci! 9/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda mě potěšila, je ukecaná, což je pro seriály HBO typické a určitě mi to nevadí, přivádí na scénu Meyera Lanskyho a krajně sympatického odstřelovače Richarda. Pobavil jsem se u vývoje zápletky kolem Enocha, který daruje otcův dům, aby si to nakonec tak nějak rozmyslel. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Celkem ukecaný a nepříliš zajímavý úvod, kde se ovšem převážně domlouvala závěrečná překvápka, která stála za to. Upálení za živa odnese tatínek bručoun a kulku pod očičko zase Jack Rozparovač od půlksichtého snipera, který na mě udělal celkem hezký dojem a věřím, že se nevidíme naposledy. Během dílu jsem se i několikrát pobavil, třeba když jsem zjistil, že se nejčernější černoch ve městě jmenuje Mr. White. Jinak bych pochválil, že tento díl není až tolik o souložení, snad kromě toho nemilého překvápka, kdy jsem viděl dělat hanbaté věci dvě slečny. Sečteno podtrženo, úvod dílu byl dost o ničem, ale závěr byl prvotřídní a zachoval ve mne moc pěkný dojem. Slabší 4 hvězdy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama