Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (6)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”You don't know me, James. You never did. I am not seeking forgiveness. No čo k tomu napísať? Asi len toľko, že je to brilantný záver, ktorý musel odrovnať snáď každého. Boardwalk Empire je jednoducho seriál, ktorý sa s postavami a ani s divákom nesere. Chcete uveriteľný náhľad do života mafiánov v 20. rokoch minulého storočia? Máte ho mať, len neplačte, že to nie je fér. To the lost... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spokojenost! Zakončení druhé řady se velice povedlo, intrikovalo se ve velkém stylu, když se zrovna nekuly pikle, děly se věci krajně akční a opět se potvrdilo, že nejrozsáhlejší zločineckou organizací je církev. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolery! Brilantní série. Konečně seriál přišel s něčím, co jediné mu žalostně scházelo - troufl si popravit klíčovou postavu. Předchozí díl trošku naznačil, že by se něco takového mohlo odehrát. Nicméně i tak jsem byl pořádně zaskočen. Jináč, celkově se jednalo o pořádně našlapaný díl. Co se akce i intrik týče. Člověk už má dokonalou představu o rozložení moci. Do hry se dostávají drogy a růžky vystrčila i církev. Dost se těším na třetí sérii. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama