Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nuckyho rozrušila nedávná noční můra a nepřítomnost Billie, a tak se neochotně připojí k Margaret a převezme poctu od církve. Mezitím uzavře Gyp obchod s Nuckym na jednorázovou zásilku alkoholu, i když ve vzduchu zůstává dlouhodobější záměr. Van Alden lituje, že se pokoušel sblížit se svými spolupracovníky; Margaret se se svým záměrem na ženskou kliniku vydá k vyšším autoritám; Lucky a Meyer se snaží chránit své investice a Richard si vyříká věci s Mickeym a Nuckym. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od smrti Jimmyho chýba niekto, kto by jeho postavu v seriáli zastúpil. Tvorcovia ho podľa mňa vyškrtli až príliš rýchlo bez toho, aby divákovi ponúkli adekvátnu náhradu. Akosi tá tretia séria bez neho zatiaľ nie je ono. Nedotklivý makarón sa v závere trochu predviedol, za zmienku okrem toho stál ešte krátky rozhovor Richarda s Nuckym, inak opäť skôr priemerná epizóda... 6/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na pár lehce zajímavých momentů se nestalo vůbec nic. Paní Thompsonovou a incesťačku chci vídávat čím dál míň. O to větší prostor si zaslouží Richard, který by seriál v budoucnu ještě mohl potahat. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda už byla akčnější, pobavilo mě, když Enoch pokrytecky přijal vyznamenání od zástupce nejpokrytečtější světové organizace. Vývoj děje signalizuje, že v dalších epizodách zřejmě akce ještě přibude. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další díl, který postrádal nějaký "wow" moment. Opět hodně ukecané, tentokrát ovšem více k věci. Velmi příjemné jsou odbočky k tomu největšímu magnetu na smůlu - Van Aldenovi. Je zajímavé sledovat, kterak se mu vše hroutí pod rukama. Trošku mě irituje Nuckyho žena, která se začala neskutečně emancipovat. Linka kolem budování nemocnice mi přijde maximálně o hovně. Trošku to zachránilo půlksichťákovo urovnání válečné půdy. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama