Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nucky se vzpamatovává z Gypova posledního útoku a přísahá, že odstraní své nepřátele prostřednctvím koalice s nejbližšími partnery. Ve Washingtonu se kvůli zatčení proslulého pašeráka lihovin začne Daugherty a Jess Smith cítit velmi nejistě. Emily bude mít malou narozeninovou oslavu; Gillian obviňuje nepřítomného Harrowa z Tommyho posledního neúspěchu; Gyp se rozhodne koupit si mlčenlivost radních a Broadway truchlí pro padlou hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I u devátého dílu jsem se dobře bavil, otřesený pan Thompson byl dokonalý a zatýkání George Remuse mi silně připomnělo scénu z Lolity. Navíc mi pořád vrtá hlavou, jestli přijde i poník. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”When the meeting's over, Joe Masseria will be a dead man. Gyp Rosetti won't have anyone to protect him, and I'll wear that fucking dago's guts like a necktie. Nucky zbrojí na protiútok, aj keď to rozhodne nebude mať tentoraz jednoduché... 7/10 ()

Reklama

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká část této epizoda byla spíš komedie, podařená komedie. Oslava Emily, nahánění Remuse, Eddieho bezradnost. A podle závěru bude právě bezradnost zřejmě kroužit kolem Nuckyho a to v monstrózních vlnách. No nic, čas zavolat Richarda. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po monstrózním finále dílu minulého pro nás tvůrci připravili oddechovou atmosféru. Celý díl se táhne v rytmu Nuckyho rozhozeného mozku. Dojde na schůzku nejmocnějších, kde Nuckyho všichni zúčastnění pošlou velmi slušně do prdele. Do války tak potáhne nejspíš sám jako samotář jdoucí samotou. Že by se blížil jeho konec? ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama