Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nucky se obrací na Gastona Meanse, aby udržel Jesse Smithe v tichosti ve Washingtonu. Kromě toho získává Owena a neutraliuje tak Gypovo spojenectví s Joem Masseriem v New Yorku. Margaret zvažuje různé podoby budoucnosti – doma i v nemocnici; vedlejší byznys Van Aldena selže; když přijde zásilka, Gyp se vypaří; Harrow vynutí omluvu pro Julii; Chalky vidí příležitost v popelu impéria. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase se zadařilo. Enochovy zákulisní tahy narušují rovnováhu na politické scéně, o pobavení se opět postaral pan Mueller na vidličce a ukázalo se, že americká pošta pracuje bez přestávky. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po odpočinkové epizodě opět parádní jízda. Van Aldenova prodávací kariéra byla přibržděna nalítostným Alem. Není pro mě vůbec snadné sledovat scénky, kde proti sobě stojí dvě postavy, které mám hodně rád. Člověk neví, komu v takové situaci fandit. Závěr dílu pro mě přichystal opravdovou lahůdku. Konečně to schytal ten nafrněný píčus, který za Nuckyho zády prznil jeho ženu. Italové se mi zatraceně líbí. Těším se na finále! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama