Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nucky přežil bitvu s Gypem Rosettim, nabídl příměří Joeovi Masseriovi a snaží se najít způsob, jak se vypořádat s Arnoldem Rothsteinem. Chalky se na nábřeží chystá otevřít Onyx Club, ale impulzivní Dunna Purnsleyová se střetne se sázkovým agentem. Nováček Warren Knox, mající na starost dozor nad dodržováním prohibičního zákona, přijíždí do Atlantic City a do nového prostředí ho zasvěcuje agent Sawicki. Gillian vyhledá úkryt u Tommyho a zároveň pátrá po "dobrém" člověku, který by udržel Artemis Club nad vodou. Student Willie - Eliův syn - se obrací na Nuckyho s prosbou o radu ohledně své kariéry. Al Capone zapojí své bratry Franka a Ralpha, aby mu pomohli rozšířit obchody v Cicero na předměstí Chicaga. Richard Harrow se navrací k násilnému způsobu chování. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá sa, že aspoň zatiaľ je spor medzi Nuckym a zvyškom podsvetia uzavretý, tak uvidíme ako dlho to vydrží. Na scéne sa objavil nový federálny agentík, ktorý je napriek svojmu jednoduchému vzhľadu pomerne vyčúraný. Asi nadviaže na makaróna Gypa a bude ešte mnohým ľuďom robiť problémy. Richard na druhú stranu svoje problémy rieši dosť radikálne, aj keď mi trochu zatiaľ uchádza motív jeho posledného konania. Každopádne taký ľahko nadpriemerný štart. 7/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!Tato epizoda drží basu s ostatníma, proto se jako úvodní epizoda série drží svojí kvalitou hodně po zemi. Divák si tak užije maximálně Ričrdovo řádění, který mě trošku začíná srát. Kromě toho byl snad poprvé k vidění černý pyj, a to dokonce při mezidruhovém páření člověka s opicí. Místo aby se válka rozjížděla, tak byla nemilosrdně přibržděna, což mi tak úplně nevyhovuje. Uvidíme, co přinesou díly následující. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama