Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Van Alden nyní pracuje jako "poslíček" pro Deana O'Baniona a dostal za úkol sledovat Al Capona. Přidal se k mafiánovi, aby pomohl "informovat" voliče v Cicero během politického shromáždění. Do Atlantic City přijíždí harlemský gangster Dr. Valentin Narcisse a střetává se s Chalkym a Nuckym kvůli ztrátě zaměstnance. Agent Knox se ve Washingtonu spojí s J. Edgarem Hooverem, ředitelem nově založeného Úřadu pro vyšetřování. Harrow nedokáže splnit úkol v Milwaukee, zatímco Eddie se domáhá povýšení po 11 letech služby. Kvůli obchodní příležitosti na obzoru se Nucky vydává na Floridu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu vstúpil nový aktér, ktorý sa veľmi rád necháva oslovovať ako doktor a “narcis” zároveň... K tomu vyzerá na veľkého milovníka biblie, takže s Van Aldenom by si určite veľmi rozumel. A mimichodom toho nespomínam len tak náhodou, pretože sa nám tu znova pripomenul. Z jeho postavy mám však značne zmiešané pocity. Ako náboženský fanatik bol spočiatku fantastický, neskôr skĺzol do komickej roviny, ktorá mala miestami tiež svoje silné chvíľky, ale v súčasnosti v ňom moc perspektívy nevidím. Čím chcem povedať, že sa zaradil do kategárie zbytočných. Kvitujem tiež rozhodnutie tvorcov vynechať (aspoň zatiaľ, ale dúfam že sa z toho stane nastále) postavu pani Schroeder-Thompsonovej, ktorej som mal po 3 sériach akurát tak dosť. 8/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tvůrci se bohužel rozhodli pokračovat v nastoleném trendu a vytáhli z rukávu další díl, který byl tak nějak o hovně. Skoro hodinka bezobsažného kecání. Divák se stihne maximálně seznámit s novým negrem na scéně, který dokonce vlastní doktorský titul. A není na světě nic nebezpečnějšího než vzdělané opice, takže jsme pravděpodobně měli co do činění s novým nejzápornějším záporákem ve světě plném záporáků. Trošku tedy zklamáníčko. Této sérii prozatím zoufale chybí nějaká pořádná akce, zrada, cokoli... Nemá to absolutně "drajv". ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani druhá epizoda čtvrté řady mě nezklamala, do děje vstoupily dvě nové výrazné postavy (J. Edgar Hoover a Dr. Valentin Narcisse), ale znovu mě nejvíc pobavili manželé Muellerovi. To je geniální dvojice. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeffrey Wright se nám poprvé trošku osvědčil a musím říct, že tu chyběl někdo tak psychicky stabilní a sebevědomý zároveň. Z Nelsona už se opravdu stal Mueller a hned je to zábavnější. Na pozici Van Aldena tu máme J. Edgara Hoovera, který mi do noty zatím nesedl ani trochu, na rozdíl od mladého vychcánka Knoxe. Vůbec ne špatné pokračování. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama