Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nucky míří do Philadelphie, aby se vypořádal s fatálními důsledky Willieho lihovinového fiaska. Eddieho Kesslera zadrží agent Knox, který neváhá použít fyzický i psychický nátlak, aby získal informace o Nuckyho organizaci. Zoufalá Gillian se ve snaze získat dávku obrátí na nečekaný zdroj a taky se neúspěšně pokusí usmířit s Tommym. V Ciceru najmou Caponeovi Van Aldena, aby během voleb navštívil místní tovární dělníky společně s opozičním kandidátem, kterého Caponeovi vyberou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O chloupek lepší epizoda, ale vážně jen o chloupek. Sebevražda v závěru mě nějak do kolen nedostala a na zfetovanou babku začínám být alergický. Ještě že se vyřešila situace na výšce, a že jsme mohli vidět pikantní rozepři v Ciceru. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”The rage you feel... Listen to me careful, it's a gift. Use it. But don't let anyone see it.” Diabolský Nucky vedúci synovca pekne po svojich stopách, nepodarená “predvolebná kampaň” v podaní bratov Caponeovcov a mladý agentík ukazujúci, že dokáže byť pri výsluchu veľmi presvedčivý. Konečne epizóda, ktorá mala náboj. Scénu opustili dve postavy z kategórie vedľajších, za to sympatickejších... 8/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zatím zřejmě nejlepší epizoda této nemastné a neslané série, i když nutno podotknou, že řádně smutná. Opět tvůrci vsadili na stejnou taktiku a popravili postavy, kterým bylo v posledních dílech věnováno více prostoru. Bohužel to odnesl nejsympatičtější a nejštíhlejší z bratrského tria Caponeových. Závěr se nesl v hodně smutném duchu, když se ze scény spakoval Nuckyho dvorní oblékač. Takže snad až na hloupou odbočku k travitelovi Thompsonovi Jr., měl tento díl patřičné grády. Navíc mám takové tušení, že Van Alden v závěru seriálu všechny napráská. Už teď toho ví více než by bylo zdrávo na člověka jeho bývalé pozice. Slabší 4 hvězdy! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama