Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1931 odjíždí Nucky za Sally Wheetovou na Kubu a spolu s americkým senátorem navazuje užší vazby se společností Bacardi Rum. Věří, že prohibice ve Spojených státech už brzy skončí. Margaret, která pracuje na Wall Street, se ocitá v horkém křesle poté, co její šéf, čelící vnitřnímu vyšetřování, spáchá sebevraždu. I když je Chalky na dně, rozhodně se nevzdává a chopí se příležitosti dostat se ze svízelné situace. V New Yorku zatím Lucky Luciano rozjíždí smělý plán. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky si užívám a hodnotím pozitivně, pokud mají nějaký smysl. Tady jsme snad kromě facky při toustíku neviděli nic, co by nás mělo posadit na prdel (a že od toho flashbacky jsou). Smrt židovského giganta pokládám za unáhlenou, s tím mohla být ještě sranda. Za to Masseria už mě trošku sral tou svou vznešeností, takže jeho asasinaci naopak kvituji. Na úvod slabota, avšak vzhledem k minulé sérii optimum. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otvárak sa mi prekvapivo pozdával, napriek tomu že väčšinou majú prvé epizódy dosť ťažkopádny rozbeh. Exotická Kuba predstavuje príjemné spestrenie, rovnako kvitujem trochu flashbackov do Nuckyho detstva. Lucky Luciano naplno prejavil svoj “potenciál” a konečne postúpil v mafiánskej hierarchii. Trochu ma mrzí razantné vyškrtnutie Rothsteina, o ktorého smrti padla len chabá zmienka medzi rečou. Tento spôsob odchodu jednej z hlavných postáv zo scény zdá se mi poněkud nešťastným... Ale aj tak spokojnosť, 9/10. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda páté řady byla pro mě zatím největším zklamáním. Na rozdíl od předchozích sezón mi chyběla návaznost na dřívější děj, skok byl příliš velký, zatímco se dříve do nejmenších podrobností řešily osudy okrajových postav, teď se jen tak ztratí pan Rothstein a skoro se o něm ani nikdo nezmíní atd. Navíc jsem se vcelku nudil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Poslední díl předchozí série a tento díl dělí 6 let. Za takovou dobu se uděje spousta změn i v mnohem bezpečnějších společnostech. Tím spíše mezi páni pohybujícími se za hranou zákona. Pár postav, které jsem velmi favorizoval potkala za kamerou smrt. Tak nějak celkově se omladilo vedení mafiánských gangů. Velmi mě překvapilo, že se na věčnost odebral například Joe Masseria. Nucky tak zůstává snad posledním staříkem mezi bandou dravého mládí. Potěšilo mě, že si pan White konečně našel své místo na negřích galejích. Celkem mu to tam slušelo. Jako úvodní díl, který musí diváci zkrátka přetrpět, to celkem ušlo.Nezbývá než doufat, že se Nucky brzy vrátí z debilní a nudné Kuby a rozjede se v Atlantic City pořádná akce, na kterou jsem byl zvyklý. Ke všemu mi zde hrozně scházel Al Capone a Michael Shannon. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá časť piatej série pripomína bondovku Spectre. Aj exotikou prostredia, aj tým, že všetko zásadné sme už videli, a s niektorými postavami sa už nestretneme, no predsa nás tvorcovia ešte dokážu ohromiť variáciami osudov obľúbených charakterov. Margaret dostáva výčitky svedomia za kšeft s Rothsteinom, a tvorcovia sa konečne pustili do rozoberania minulosti súrodencov Thompsonovcov v podobe flashbackov ich detstva. Fanúšik nemá čo vytknúť. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama