Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve válce s Lucianem se Nucky nehodlá vzdát toho, co mu v Atlantic City náleží. Willie a Eli se zapojují do Nuckyho války. Maranzanův osud se naplní. Nucky si přečte dopis od Gillian z nemocnice. V roce 1897 se Mabel s Nuckym hádají o osud mladého uprchlíka z Trentonu a Nucky prokáže komodorovi diskrétní laskavost. (HBO Europe)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tak člověk se těší na kulervoucí finále a místo toho mu páni tvůrci nadělí další dvě třetiny stopáže o hovně, které jsou ke všemu plné otravných vzpomínek. Z mnoha dílů návratů do mladí vyplynula jediná zajímavá věc, a to potvrzení toho, že pokud někdo vypadá a chová se jako pedofil, tak pedofil nejspíš bude. Předávka rukojmí v závěru měla pořádné koule. Bohužel je díl prošpikován nudou. Dobře, že to zavčas tvůrci utnuli, mám takový pocit, že již nebylo z čeho vařit. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luciano & Lansky poslali (nielen obrazne) Nuckyho do kolien a dostali sa na vrchol mafiánskeho Olympu. Mickey doplatil na to, že nevedel držať hubu, keď to bolo treba a mladý Thompson (aj keď nie až tak fatálne ako Mickey) zase na to, že je Thompson. Flashbacky nám opäť kúskovali akciu a zobrazili aj tak len väčšinu toho, čo sme dávno vedeli respektíve tušili. 9/10 ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední díl seriálu se velkou měrou věnoval příchodu Gillian do Atlantic City, ale také eskalaci napětí mezi Charliem Lucianem a starou gardou mafie, ve výsledku to vypadalo, jako když pustíte štiku do akvária. Jsem zvědav, s čím přijde poslední epizoda. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama