Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pop Jones (Morris Ankrum) přijíždí se svou dcerou Sierrou Nevadou (Barbara Stanwyck) do Montany, aby zde uplatnil svůj nárok na půdu. Jsou ale přepadeni hordou indiánů. Pop Jones je zabit a je mu ukraden list vlastnictví. Než Sierra Nevada stačí uplatnit svůj nárok, půda přechází do rukou bohatého rančera Toma McCorda (Gene Evans). Sierra Nevada začíná bojovat za svá práva. Může důvěřovat najatému pistolníkovi Farrellovi (Ronald Reagan), když ten pracuje pro rančera McCorda? (ilclassico)

(více)

Recenze (4)

Mol 

všechny recenze uživatele

DEATH TO NATCHKOA!!! Další z nekonečné řady nízkorozpočtových westernů z 50'. Sympatická na nich je rozumná stopáž a tady u toho i herecké obsazení, plus lokace. Konec, klasická přestřelka s dobrým koncem, kdy z mrtvých těl ještě vytryskává horká krev a hlavně pistolí jsou rozpáleny jako friťák v McDonaldu, zatím co naši hrdinové se na sebe usmívají, potřásají si rukami a vidí už jen tu svou zářivou budoucnost. Jen teda Colorado z toho vyšel naprázdno. Bílá holka z Texasu si vybrala jinýho. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dokonca aj nacelnik Apacov  tu bol, to pozeram.  Western - len taka nudna zivacka, kulisy otrasne. Ze Ronald Reagan bol herec este predtym nez nastupil do uradu Prezidenta USA -  tak to  dnes vie kazdy    :  50 % ()

Reklama

pm 

všechny recenze uživatele

Béčkovým westernům technicolor nesluší... být film černobílý, přidala bych hvězdičku. Třeba jen proto, že to asi je můj první film Reaganem. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Taká americká winnetouovka. Tie reči o mieri by synovi náčelníka Čiernonožcov Coloradosovi závidel dokonca aj sám najslávnejší náčelník Apačov. Žiaľ do charizmy Pierre Bricea má Lance Fuller veeeľmi ďaleko. Zachraňuje to aspoň 40. US prezident v úlohe ostrostrelca "Old Shatterhanda" Farrella. Príbeh taký mayovsky naivný, predstavitelia Indiánov sú ešte menej indiánski ako Jugoši a ani Barbara tu veľmi nezaujala. Ako tak zachrániť to mohlo aspoň záverečné zúčtovanie, no to sa zbehne behom jednej!!! minúty, asi najhoršie zvládnutá kľúčová prestrelka vo westerne, akú som videl. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama