Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života. Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky. Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným. Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (1 246)

verbal 

všechny recenze uživatele

Význam některých lidových rčení a aforismů může být mnohoznačný a leckdy je obtížné jej pochopit. Někdy pomůže vizualizace. Jirka moc chtěl světácky ukázat žehlícím ženám, jak se vyzná v typologii kund a výsledkem je vyslazená kokotinka náruživého čtenáře Brávíčka, kde Vojtovi Dickovi chyběl k dokonalosti už jen Tomáš Hnus. Naprosto nepochybuji, že u toho nejedna porážková divačka či citlivý hoch v tangách a s mejkapem nadšeně odhalovali svůj vyhnitý chrup, já měl však nutkání odejít na toaletu s časopisem Dívka pod paží a šeredně se mu tam pomstít za způsobená audiovizuální příkoří. Jediným pozitivimem této infantilní telenovely tak zůstává výkon obou hlavních představitelek. Lenka opět dokázala, že se pro role iracionálních jeblých krav doslova narodila a paní Balzerová, ač již zralá k balzamování, si střihla snad nejsympatičtější roli své kariéry, kterou bych, pokud si přinesu kyblík na zvracení, označil snad i jako s... . Tak ne, sexy, to je už opravdu i přes čáru patologicky rozvinuté gerontofílie. Význam některých lidových rčení a aforismů může být mnohoznačný. Já už teď však naprosto přesně vím, co znamená "Splakat nad Vejdělkem". ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ten legendami opředený surový útok na už tak dost nízkou úroveň českého filmu? A já pořád, kam se schoval. Eli Balzerová se zapoměla na divadle a Vojtík Dyků se po éře Hádka a Kotka-Mádla stává novým univerzálním souložníkem českého kina. Tak báječný mladý muž a už činoherec! Není to báječné, holky? V kombinaci s nevšedně trapným Macháčkem je to skutečně lahoda. Bod čistě za propagaci antikvariátu v Bělehradské. Mínus za to, že jsem to minula v Otavě, ale plichta za pozvánku do multiplexu. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Asi bychom měli Vejdělka proklínat, protože kasovní úspěch jeho filmu u nás rozjel nekončící éru romantických komedií z imaginárního světa, kde se řeší jen vztahy. Na druhou stranu jde o zábavnou jízdu s pozitivním vibem, kterou se ani po letech nepodařilo překonat a velikost zdejšího fanklubu to jen potvrzuje. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Překvapivě jeden z těch snesitelnějších českých filmů, dokonce jsem ho už viděl asi dvakrát. Řemeslně zvládnuté lépe než většina tuzemské konkurence, herecky zahrané slušně. Eliška Balzerová ve variaci na Samanthu ze Sexu ve městě mi nějak extra trapná nepřipadala, Lenka Vlasáková byla taková přirozená a její dcera mi přišla jako kráva. Vojta Dyk byl dobrej a Macháček se tam moc neohřál. V rámci českejch komedií palec nahoru. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

To chce klidnej racionální přístup !!! ,,Ne, ne, ne, nepotlačujte svůj hněv – to není zdravé.... jen mu to pěkně řekněte, co si o něm myslíte – dokuď je čas!“..... Film o sexu pro všechny, které čeká (nebo jí snad již prochází) krize středního věku. Nebo jen pro ty, kteří ještě dokážou ocenit hezkej zadek L.Vlasákové! Konečně (!!!) také někdo u nás dokázal předvést složitost lidských vztahů s nadhledem a vtipnou nadsázkou, až to člověku začne připadat jako ze života. Ne za života dětí, ani náctiletých. A zřejmě ani třicátníci ještě nepuknou závistí nad tím, jak jsem si to užil. Ona totiž ani vyloženě smutná událost nemusí za každou cenu končit slzami. A co vy? Nemáte chuť to vyzkoušet? Nebo dát aspoň domino? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Hledám komedii plnou vztahů a sexu. 2.) Potřebuji návod na chytání II. mízy. 3.) Poznám Jiřího Helekala. 4.) Mám něco s nějakou černoškou. 5.) Na rentgenovým snímku mi to poslední dobou obzvlášť sluší. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (34)

Zajímavosti (17)

  • V roce 2013 vznikla muzikálová verze filmu, jejíž režie se opět ujal Jiří Vejdělek a autorem hudby byl František Soukup ze skupiny Nightwork. (JUK_JANA)
  • Natáčení filmu probíhalo v září a říjnu 2009 v Praze a v okolí Jablonného v Podještědí. „Nechť jsou Ženy v pokušení romantickou, pikantní i citlivou komedií, kterou složím hold ženám za jejich lásku, obětavost, toleranci a geniální schopnost najít během tří sekund ve staromládeneckém bytě pár odpovídajících čistých ponožek,“ přeje si dojatě režisér Jiří Vějdělek. [Zdroj: Falcon] (POMO)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama