Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života. Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky. Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným. Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 245)

Jossie 

všechny recenze uživatele

S hodnocením mám trochu problém, protože závěrečná čtvrthodina mi poněkud pokazila celkový dojem, ale nakonec tu 4* přece jen dám, protože mě to prostě bavilo. neberu to jako komedii, já se hláškám povedené babičky nijak nesmála, ale jako velmi příjemnou oddechovku o jedné ženě, která nakonec přece jen vyřešila svou životní krizi. Postava matky mi byla velmi sympatická a novinář byl taky fajn chlap. Trošku líto mi bylo postavy Vojty Dyka, protože to byl moc fajn kluk a nevím, jestli si zasloužil tu malou potvoru. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Asi bychom měli Vejdělka proklínat, protože kasovní úspěch jeho filmu u nás rozjel nekončící éru romantických komedií z imaginárního světa, kde se řeší jen vztahy. Na druhou stranu jde o zábavnou jízdu s pozitivním vibem, kterou se ani po letech nepodařilo překonat a velikost zdejšího fanklubu to jen potvrzuje. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Prostředí 8/10/// +skvělé herecké výkony, postava Elišky Balzerové ji je napsaná na tělo, rovněž i ostatní postavy jsou výborně napsané i zahrané, je tu humor, jsou tu emoce -chvilku mi trvalo vstřebat jak je to úžasný film/// Už dlouho, předlouho jsem u žádného filmu nevystřídal tolik emocí. Smích, radost, smutek, pobavení, napětí. Na tomhle filmu jsem si zamiloval všechny postavy a oblíbil všechny herečky. Jsou rozkošné, jedna jako druhá. To že pánové nemají tolik prostoru je celkem pochopitelné a rozhodně to není na škodu. I tak to u Macháčka, Zacha a Dyka byla sázka na jistotu. A pak především je to film o třech dámách, každá je jiná a má jiný pohled na svět, přesto si každá nakonec najde své místo na tomto nebo onom světě. A opět se vrátím k tomu, že dnešní komedie, zvlášť ty české málokdy pořádně pobaví. Tato to splnila výtečně./// Celkem 90%/// ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Počáteční obavy a nedůvěra se nakonec rozplynuly a já musím říci, že jsem po dlouhé době viděl film, který se mi uhnízdil v hlavě i na další den. K současným komediím přistupuji velmi opatrně, jelikož se jim u nás příliš nedaří. Tak příjemný film, jako jsou Ženy, se již dlouho neobjevil. Jistě, mnohý divák v určité fázi dokáže odhadnout vývoj dalšího propletence osudů postav, ale díky hereckým výkonům a nenucenému humoru to prostě nevadí. E.Balzerová se ukazuje býti stále větší hvězdou, která filmu kraluje s jistotou atomového torpédoborce. Jak mi vadí prvoplánová vulgarita současných filmů, tak rozkošně pronášené průpovídky ,, Nepodceňuj IQ svojí frndy!" či ,,Já s mou pičulinou přežila tři režimy..." místo pohoršení rozesmály. Dokonce i z truchlohry udělali tvůrci černohumorný kolotoč v duchu britských komedií a amerického seriálu Odpočívej v pokoji. Milé, úsměvné a zábavné. ,,Poslední nájemník vypadl nějak narychlo..." ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Podle názvu jsem si myslel, že půjde o něco z drůbežárny a tak jsem se na film v kinech vysral a počkal až půjde na HBO. Zpětně toho docela lituju, protože ve skutečnosti se jedná o absolutně pohodovou záležitost. Skvěle napsané dialogy ženských postav pozvaly do mé tváře úsměv na hodně dlouhou dobu. Musím pochválit především Elišku Balzerovou, která do filmu vnesla neuvěřitelnou jiskru. Veronika Kubařová vypadá na slušnou kostičku, tu si ještě mile rád proklepnu. Hrozně se mě líbil ten její šibalský úsměv. Z mužských postav u mě zabodoval Jiří, jeho monolog u grilu byl vysoce pochoutkový. Celý film na mě působil hrozně elegantně, příjemně a zábavně. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně u ohně si prozpěvuje Helenina (Lenka Vlasáková) matka (Eliška Balzerová) refrén kupletu Denisy, hlavní hrdinky operety „Mamzelle Nitouche“: „Kryk krak vše ve tlumok, na rámě zbraň a v pochod krok! Bum do bubnu z oslí kůže, bumarasa, bum, bum, bum!“ (a-ja)
  • Tento snímek za první víkend v českých kinech vydělal neuvěřitelných 12,1 miliónů korun. Za zmínku stojí, že následující víkend tržby filmu klesly o pouhých 8 %. (pavlikv)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama