Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života. Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky. Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným. Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (1 245)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Hlavně nepodceňovat! Hlavně nepodceňovat!! Shlédnout se v tom může i vaše manželka/partnerka/tchýně/prababička/sestřenice!! A ani jí k tomu nemusíte dát nějaký důvod, chlapi!!! Mimochodem, co je to zač ten Vejdělek?! Já bych si toho maníka proklepnul! Jestli von nejni najatej nějakou feministickou lobby, aby i nějakej chlap po jejich boku bořil zaběhaný a staletíma prověřený zvyky (jako že ženská patří k plotně, ženská uklízí, ženská vychovává děti, ženská pere, ženská žehlí, ženská chlap{-a,-ovi} podrží, ženská nerozumí fotbalu atd. atd. atd. atd.)!! Ale toho bohdá nebude, aby nám ženský běhaly za zajdama, hrály ragby a rubaly uhlí!!! To se Vejdělek i s lobby přepočetli! Jen přes mou mrtfolu!!! (Bang! Bang! - ozvaly se dvě tupé rány a bezvládné tělo se skácelo k zemi) ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Někdo může napsat, že ty české filmy jsou na jedno brdo - generační a rodinné problémy, manželské problémy a nevěra. Ale Ženy v pokušení mne přijemně překvapily i když obsahují vše co jsem vypsal. Je to takový hořkokyselý a sladkokyselý příběh s pikantními a chutnými hereckými výkony. Asi jsem gurmán a zkousnul jsem ho a hodnotím jak hodnotím. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

nijak extra ohromující, přesto však šmrncovně svěží a vtipná dvouhodinka. hláškami okořeněný dobrý scénář, kvalitní obsazení, fajn hudba. škoda, že to nejlepší bylo vyplácáno do traileru, škoda, že se tvůrci nevyhnuli tradičně do očí bijícímu product placementu, škoda, že to občas někde zaskřípalo... ale co, bavil jsem se, a to je to hlavní. no jak je někde nějaká eLiška, nemůže to bejt špatný ;-) 80% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Chtěla jsem větší výstřih. Vypadám jak usedlá bába." "Mami, nemohla by ses aspoň na svém vlastním pohřbu chovat slušně?" ___________ Naprosto výborná romantická dramedie a výstižná generační výpověď, která mě nečekaně bavila - určitě jedna z nejlepších z luhů a hájů českých za poslední roky. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem u toho chcípal a sraly mě ty kecy matky hlavní hrdinky. Z hlášek jako "následuj vůni svý frndy" mi vstávaly vlasy hrůzou. Byl jsem ale nucen film sledovat dále a pak mě to začalo docela bavit. Následné prohloubení charakterů filmu prospělo. Navíc Vejdělek řemeslně zvládá, takže se z toho vyklubala celkem příjemná záležitost. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (17)

  • Dům, ve kterém Helena bydlela, je v ulici Glinkova 2 na Praze 6. (Hismael)
  • K filmu vznikla i skladba „Slunce v duši“ od skupiny Nightwork. Vznikl i klip se záběry z filmu, ale samotná píseň ve filmu nezazní. Skladbu později zpíval Vojtěch Dyk na koncertech kapely Nightwork, ale zajimavostí je, že píseň nepatří k postavě, kterou ve film hrál on, ale Jiří Macháček. (JUK_JANA)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama