Reklama

Reklama

The Dark Lurking

Obsahy(1)

Pod povrchem Země probíhají výzkumy speciální jednotky. Menší zemetřesení však jednotku zasype v podzemních chodbách. Příslušnici jednotky zjistíí, že jsou odříznuti a musí hledat jinou cestu. Netuší však, že v tajemných a podzemních chodbách nejsou sami. (darek kartac)

Recenze (4)

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte takové ty akční horrory, které nejsou ani vteřinu strašidelné a akce je podivně neakční? Tak to je jeden z nich. Celé to vypadá jako televizní film, splácaný z několika nápadů, které jsme už viděli a neni důvod je vidět znovu v horším podání. Možná by to mohlo být pro někoho za jednu, ale já dám odpad, protože jsem se u tohohle akčního scifi hororu příšerně nudil. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Byla nalezena kniha duší, která pojednává o znovuzrození Lucifera. Knihu získal šílený věděc, který provádí genetické výzkumy. Vytvoří vir, který však zmutuje a vymkne se kontrole. Zombí mutanti nyní pronásledují přeživší v podzemí. Je to spíše taková akční střílečka. Herecké výkony katastrofické. Prostředí ztratilo veškeré napětí. Masky ušly, ale jinak zbytečný film. 30% ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Priemerný horror.Hlboko pod zemou je výskumná stanica plná nebezpečných mutantov.Osem ľudí,ktorý prežili,sa snaží nájsť unikovú cestu na povrch.Sú medzi nimi výskumnici,zdravotník ale aj traja ozbrojený žoldnieri.Celý film sa odohráva v stiesnených priestoroch,a je v ňom malo svetla,všetko sa odohráva v pomerne dosť veľkej tme.Kopa strieľačiek do mutantov.Film,na ktorý ľahko zabudnete. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zjevná inspirace Resident Evilem a Vetřelcem, se zmatenou kamerou, přebarvičkovaným obrazem jak z trripu, a s herci, kteří jsou nesympatičtí, jen je zahlédnete zdálky. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama