Reklama

Reklama

V ulicích New Yorku se na hranici zákona snaží balancovat dva neohrožení, ale velmi drsní policisté Danson a Highsmith. Zná je už celé město, jedni jimi pohrdají, jiní je obdivují. Jejich pravým opakem jsou kolegové Terry Hoitz a Allen Gamble, kteří se ale kvůli papírování do ulic prakticky nedostanou. Oba se stávají terčem každodenních posměšků a všichni jimi otevřeně opovrhují. Když během policejní akce Danson a Highsmith tragicky umírají, rozhodne se Terry, že je s Allenem nahradí. Terry se zbraní v ruce přinutí Allena, aby vstal od psacího stolu a vyrazil s ním do akce. Krátce poté dojde k přestřelce mezi překupníky kokainu. Terry Allena vyprovokuje k riskantní jízdě, a tak se Allen vřítí na místo činu, rozmetá zabavený kokain a přejede tělo zastřeleného překupníka. A na problémy je hned zaděláno... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

sartos

sartos (hodnocení, recenze)

Nahodou, vyborny snimek na pobaveni a slusna parodie na akci super team policie

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

jeden z filmu, u kterych clovek ceka akci  humor hned ze zacatku...akce tam je, ale toho humoru clovek postrada uz od zacatku. Clovek ceka, ze se porad nec vtipneho zacne dit a ono jaksi porad nic. Celkove to nebylo spatny, ale pouze prumer.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Další , další z milióny případů kdy komedie z dnešní doby stojí za starou belu a starejm nesahaj ani po kotníky... Smál sem se jenom do té doby kdy tam byl The Rock a Samuel L. Jackson... zbytek filmu sem jen čekal na to až to skončí...

Popy1

Popy1 (hodnocení, recenze)

Čakal som,dúfal som,tešil som sa,ale toto???Slovo komedia by som napísal na prvých 10 minút.Potom to už išlo dole kopcom.Chýbalo tomu všetko,čo by mal mať dobrý film.Dávam 2* za Marka.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

jarmik: Pokud člověk viděl Posledního skauta nebo Die Hard, přijdou mu ty vtipy v tomto filmu poněkud vyčpělé, víš?

Malchy

Malchy (hodnocení, recenze)

Lepší než humor Willa Ferrella je snad pouze jen humor Jima Carreyho. Film postrádal pořádnou zápletku, ovšem hlášek bylo dostatek. Podle mě vydařený, jednoduchý film, pro jakýkoliv volný večer :)

jarmik

jarmik (hodnocení, recenze)

Mimochodem, ještě více lituji těch jedinců, které na tomto filmu nejvíce pobavily úvodní akční scény, hlášky o vězeňských ptácích (ne o pávovi) nebo to, že helikoptéru sestřelili golfisté. Lidi, copak fakt nevíte, čemu se máte zasmát?? To nejsou laciné pokusy o vtip (většinou), jen většina z Vás je prostě nepochopila, toť vše.

jarmik

jarmik (hodnocení, recenze)

Kdyby to nebylo tak šíleně dlouhé, uvažoval bych o 5, ale takhle to máte za čtyři, pánové. Vtipů (opravdu vtipných) a hlášek tam bylo opravdu tuny a jestliže někdo tvrdí, že se zasmál jen dvakrát, tak opravdu nemá smysl pro humor. Prostě nemá, nemá, nemá. Tečka, konec, howgh... ;-) Will je king!

CURVE

CURVE (hodnocení, recenze)

Typická tuctovka,nic míň nic víc,ale já bouhžel od tohoto filmu čekal více..

hoid

hoid (hodnocení, recenze)

musel som to pred koncom vypnut, uz som to nevydrzal.. dalsi z fimov ktore vobec nemali byt natocene

TripleDouble

TripleDouble (hodnocení, recenze)

Před shlédnutím tohohle filmu jsem čekal malou ptákovinu ale bylo to nakonec docela trefný. Třeba scéna na golfovém hřišti mě dostala.

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Děsná ptákovina,která mě ale paradoxně docela pobavila,má silné momenty,ale jinak je to nehorázně ulítlý film! :-))

DarkDeril

DarkDeril (hodnocení, recenze)

koxxxi tak to sis vybral špatnej film protože todle tak i mělo vypadat :D ikdyž stim že to je od poloviny nuda stim nesouhlasim

Koxx123

Koxx123 (hodnocení, recenze)

Očekával jsem mnohem víc a ne jen nesouvislý guláš trapných pokusů o vtip a navíc zhruba od poloviny to začne fakt nudit.

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Pro mě velké zklamání, kromě prima akčního úvodu s S.L. Jacksonem a D. Johnsonem jsem už jen nevěřícně kroutila hlavou co to jako mělo bejt?:-( Pak se postupně vytratila akce i vtip nebo jsem já ztratila smysl pro humor:-)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Škoda, zbytočne naťahované, na jeden dobrý vtip pripadá aspoň desať tuctových, Wahlberg sa tu absolútne nehodí, ale kvôli tej geniálnej scéne skoku z budovy neľutujem, že som si tento film pozrel.

Her0.89

Her0.89 (hodnocení, recenze)

V plném kině absolutní pecka... a nevíte někdo, kdy a kde se tam objevila Paris, já ji nepostřehl. To bude asi nějaké vystřižená scéna, páč v galerii jsou taky obrázky, které ve filmu nebyly.

k3da

k3da (hodnocení, recenze)

Oddychovka s pomerne velkymi vykyvy. Vypada to ze si Ferrell s Wahlbergem moc nesedli, ale zdalo se mi, ze to tak je schvalne kvuli celkovemu obsahu. Sem tam se objevi dobry joke, po kterem bohuzel nasleduje nehorazna blbost. Pokud clovek vydrzi az do uplneho konce, tak stoji za povsimnuti udaje, ktere se objevuji mezi titulky...

Enormita

Enormita (hodnocení, recenze)

Najsmutnejšie na celom tomto filme je to, že vtipný je v podstate iba jeho trailer. Ja som sa skutočne neuveriteľne nudila. Jediná pôsobivá a pútavá časť filmu trvá cca 10 minút od úvodu, v ktorých sledujeme Dwayna "The ROCKa" Johnsona. Fakt nechápem prečo "The Rock" už konečne seriózne nehrá v akčákoch. Veď mu to tak sekne. Normálne, že druhý Arnold. Čiže ako tvrdím, tento film zachraňuje od ODPADu iba Dwayne Johnson. 1 hviezdička.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Vcera som bol na tom v kine, a kedze som fanusik Willa Ferella tak som sa velmi dobre pobavil. Mark Wahlberg tiez dobre zahral... musim dat 5* pretoze 4,5 * sa dat neda :-)

Macejko

Macejko (hodnocení, recenze)

Kto do obsadenia pridal Paris Hilton? Úplná blbosť, v tom filme sa nevyskytuje.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Tak na tohle sem se hodně těšil ale po super úvodních 20 min sem se začal celkem nudit. Průměrný film škoda.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Upozornění: Tímto názorem se nesnažím nikomu nic podsouvat či se snažit zdiskreditovat jeho smysl pro humor, pouze vyjadřuji svůj názor. Konec upozornění.
Trapný pokus o komedii. Ano, do skoku ze střechy to mělo vyhídky alespoň na průměrnou komedii, poté to už bylo žalostné a veškeré naděje odtekly ve chvíli, kdy se na scéně zjevila Eva. V tu chvíli mi to bylo jasné a zbytek filmu mi toto jen potvrzoval po celou svoji zbývající délku. Jedna *,víc to ode mě neuvidí. je to škoda, těšil jsem se, že si zpravím chuť po úplně pro mě stejných Poldech, kteří se snažili, ale celé je totálně zavraždil Morganův xicht a trapné pokusy o gagy. I ti si u mě zasloužili jednu *. Dvě nedávné komedie z policejního prostředí a obě dvě k pláči. Smíchem jsem ale neplakal, bohužel.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

ja som vyjadril svoj názor. ak niekto napíše "jasný odpad!" je to jeho názor a nech si ho v kľude napíše.mne sa film páčil dal som mu 5* a bavil som sa pri ňom.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

HUMOOOO: Když napíšeš: "Nuda?? to ani náhodou ,je to poriadne skvelá komédia jasných 5*" - tak tím všem, co se film nelíbil, podsouváš, že jsou divní, protože pro ně to není "jasných"pět. Myslím, že nikdo z těch, komu se film nelíbil, nepsal nic ve smyslu "jasný odpad".

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

HUMOOOO: Však ti ho nikdo nebere. Zkus ho nebrat i těm, co se film nelíbí.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

a to že Benga v záloze je super film,nie je len môj názor. ani z daleka.

Kuff0r

Kuff0r (hodnocení, recenze)

Neskutocna nuda cakal som od toho o vela viac a dostalo sa mi iba ukricaneho Wahlberga ktory strasne prehraval ... 2**

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

Zeck:to je tvoj názor,mne sa to zase veľmi páčilo.Uvidím akí budú Poldové,tých mám síce na dvd ale ešte som ich nevidel

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Pokud ho mám porovnat s Cop Out, který jsem narozdíl od tohoto filmu předem odsoudil a hlavní dvojci nepovažoval za dostatečně vtipnou pro komedii. Tak je to pro mě přesně naopak. Cop Out bodoval spoustou vtipných scén, dobrými dialogy a hlavně zajímavou policejní dvojkou. Wahlberg a Ferrell vtipní nebyli vůbec (teda pro mě), nejvtipnější scény předvedl Jackson s Rockem a pak nic. Navíc ty charaktery hlavních postav byly skoro stejné. Mě to hrozně nudilo i když mám normálně Wahlberga rád a Ferrella také.

MAJkLSON

MAJkLSON (hodnocení, recenze)

Do toho skoku z budovy je to vyborny film, o tom zadna. Ale pak je to bohuzel nuda:( 2/5

Melo4three

Melo4three (hodnocení, recenze)

no pro me zklamani, cekal sem ze se budu smat vice, Ferrell je psychopat, o tom žádná, ale celkove to proste nebylo moc dobre, skoda.... P.S. scena kdy ti dva mamlasi skocili dolu a zabili se, sem nevericne cumel a chechtal se :)

muti21

muti21 (hodnocení, recenze)

Zprvu jsem se snažil na to nahlížet jako na komedii. Po pár trapných vtipech jsem ale nevěděl, kde film zařadit. Snad jediné, kdy jsem se trochu usmál bylo prvních 10 minut. Pak jen trapas a neskutečná nuda...

drake31

drake31 (hodnocení, recenze)

jj je to pecka ja som mrel pri tom jumpe Dwayne a L.Jacksona zo strechy ...

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

chalani uz sa da v pohode stiahnut dvdscreener a uz su aj titulky.....vcera som to pozeral..

Bajsf

Bajsf (hodnocení, recenze)

Zeck: A odkud si to stahnes? Nebo jeste lepe jakou kopii, legalni nebo nelegalni? :-) Ja to uz parkrat stahoval rukou z policky, jsem promitac v americkem kine :-) Hned jdu napsat nekomu kompetentnimu aby umoznil hodnotit, verim, ze nejsem jediny kdo to uz legalne videl :-)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

07.10.2009

Momentálně natáčí akční krimikomedii Other Guys po boku Willa Ferrella, pak se přesune do temnějších (a citelně chladnějších) vod. Zahraje si totiž v remaku loňského islandského zázraku režiséra… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama