Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 3
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Videa (35)

Trailer 3

Recenze (1 669)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Když je tam jen bezmyšlenkovitá, klipovitá akce, tak se to dá, protože písničky jsou vybraný dobře. Jakmile ale tempo malinko zvolní, je zle. Nečekal jsem filosofické pojednání o existencionalismu, ale ono je to občas až komicky debilní. U velkého počtu scén například není jasné, jak dlouho se odehrávají a jaký je jejich vztah k dění ve zbytku filmu. Ničí tam čarodějčin brácha metro pět minut, nebo dva dny? Fakt nevím, čestný slovo. Nejvíc mě ale rozsekalo, že do týmu metalidí, kteří nás mají dostat z každé bryndy typu Superman je teorista zařadili i slovutného Slipknota - "muže co vyleze všude." Ten se pak začne superpomalu soukat na barák pomocí jakýchsi debilních nindžaroupů načež chcípne. No jsem rád, že v tu chvíli ten zlej Superman nezaútočil. Pořád tam ale zbyl třeba ožrala s bumerangem. Další geroj jehož superschopnost je, že umí hovno. Logické lapsy bych ale i prominul. U mě to zabila scéna v baru, kdy si všichni začnou vylévat srdíčka. To se tam tak nehodilo! Každopádně Harley Quinn byla dobrá a Will Smith taky. Bavilo mě, že hrál správnýho pouličního negra a ne oduševnělého vzdělance. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Budu se opakovat, ale stejně jako v Legendě o Tarzanovi, byla na celém filmu nejlepší Margotka. Ne, že by mě ostatní nebavili, ale vedle ní je prostě každý jenom do počtu. Začátek parádní, všechno hodně stylový a šílený, tak jak si to doba žádá. Od parádní hudby přes vtipný a krutý hlášky, až po kostýmy, všechno napovídá, že půjde o totální pecku. Škoda je, že celý film stojí vlastně čistě a jenom na tomhle. Děj bohužel nepřináší nic nového, charaktery postav nejdou dostatečně do hloubky a finální vyústění je trošku mimo. Slabší 4* ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Klasicky perfektní efekty a vlastně i velice zdařilá režie, která z některých momentů těží maximum a to např. i za skvělého využití hudby. Bohužel scénář je slabý, a to obzvlášť ve své druhé polovině. Úvod, neboli představení postav je stylový a zábavný, jeden by skoro vzpomenul na Deadpoola, avšak jakmile se přiblížíme k vlastní zápletce, začne tragédie. Z prstu se vycucá random záporák, jedna zdlouhavá, šedivá lokace a série přestřelek, které mohou výstit jen jediným způsobem. Také mi vadilo, že film nebyl dostatečně odvážný, aby hlavní hrdiny vykreslil skutečně jako (bývalé) padouchy, opět je zdůrazněno, že každý je vlastně v jádru velice hodňoučký... Jinak ale stále nadprůměr a rozhodně pokořitel filmů jako Batman vs Superman, X-Men: Apokalypsa... 6/10 ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Najväčšie sklamanie roku, ktoré som ale aj tušil. Zlepenec postáv, kde sa niektoré "hlavné" charaktery dvojnásobia, a scenár, ktorý by som označil za jeden z najprostoduchejších a najprimitívnejších za posledných niekoľko rokov vrámci žánru. Ešte aj tak by to mohol byť priemer vďaka osobným výkonom Smitha a Robbie, keby aspoň technická stránka vytrela zrak, no opak je pravdou. Technické a efektové nápady sú bez inovatívnosti. Neviem, či to bolo rozšírenou verziou, ale niektoré scény vyzerali, ako keby neboli z Áčkovej produkcie... Jednoducho a krátko povedané: Takmer všetko zle, a hlavne: bez duše a vtipu. To ešte zlatý Batman vs Superman, a to už je čo povedať... ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jako jediný ze zloduchů, ze kterého bych se pos..., pokud bych ho potkala osobně, na mě působil Joker. I když mě jeho pozdější zázračné přežití značně překvapilo. Nicméně je to fantasy a tak proč ne. Dcera je z filmu naprosto odvařená a zná zpaměti kdejakou frázi, hlášku a chechtala se skoro pořád. Nemám jinou možnost, než kvůli ní zvednout své hodnocení, i když to teda podle mě žádná hitparáda zrovna není. Ani žhavý mazlík Rick nemohl výsledný dojem zachránit. Chyběl mi tam celkový fíling, jenž by mě chytil a nepustil. ()

Galerie (293)

Zajímavosti (75)

  • Ve filmu zazní slavný "WOW" mem od belgického šlágrového zpěváka Eddyho Wallyho v momentě, kdy Harley Quinn (Margot Robbie) bojuje s mutanty uvnitř budovy. (Kvidoland)
  • Když Joker (Jared Leto) zvedá Harley Quinn (Margot Robbie) z chemikálií v chemičce, barva, která kolem nich je, má tvar srdce. Jde také o stejné barvy, jaké má logo DC Comicsu ve filmu, a o stejné barvy, jaké má Harley Quinn na vlasech. (spacemaster)

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama