Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Tormented dochází na střední škole k šikaně. Skupinka šikanujících teenagerů v čele s frajírkem Bradleym (Alex Pettyfer) dožene svého spolužáka Darrena Mulletta až k sebevraždě. Krátce po pohřbu se Darren vrací ze záhrobí do školy, aby pomstil veškerou křivdu, jež na něm byla vykonána. (Chatterer)

Recenze (41)

Teardown 

všechny recenze uživatele

Sám sebe nechápu, že na to vůbec čumím. Zase mě minula celá ta rádoby humorná stránka filmu. Dementnosí a především dementama se to jen hemžilo a na slibovaný horor se snad ani vůbec nedostalo(nebo jsem to prospal?). Trochu mi zde vyzněla podobnost s filmem Tamara, který byl mimo jiné taky pěkná cipovina. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sebevražda kohokoliv jiného by studenty jedné střední školy možná zasáhla, ale u Darrena Mulletta si všichni jen oddechli. Darren, díky své nadměrné postavě, dobrácké povaze a své nemoci si nebyl schopen udělat přátele, a naopak se stával terčem šikany studentské "smetánky". Ale když jeho smrt ještě studenti oslaví velkou párty, tak se Mullet vrací zpět ze záhrobí, aby se pomstil všem, kdo mu ubližovali ... Pokud je nálada na obyčejnou teenagerovskou vyvražďovačku, tak Tormented je tím pravým filmem. Sice nepřináší do žánru nic nového či originálního, ale ani si takové ambice nedělá. Co ale musí divák překousnout je příšerná otravnost jednotlivých herců - někteří z nich (hlavně Alex Pettyfer v roli Bradleyho) je na odstřel už od první minuty (nevím jestli v tomto žánru nemá divák fandit "obětím", aby alespoň některá přežila - tady jsem neskrývaně fandil Mulletovi, protože ti parchanti (do jednoho) si trest zasloužili). Jednotlivá úmrtí jsou v rámci žánru také zajímavá - z počátku jsem měl obavy, jestli nebude jen Mullet běhat po škole s mačetou, ale byl docela vynalézavý... ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Proč jsem ten film musela zaručeně vidět i přes všechny ty nepříznivé kritiky? Protože se v něm sešly opět spolu Michelle a Jal z první generace seriálu Skins. Proč jsem to dokoukala do konce? Samozřejmě že jen kvůli nim, páč jinak film moc iniciativy, zábavnosti, ani vtipu nepobral. Na druhou stranu tu obě holky hrály pěkný mrchy, což byla příjemná změna, do toho jsem zjistila, že Alex "Stormbreaker" Pettyfer je herec, jehož zdá se do budoucna moc vyhledávat nebudu, hodně nesympatickej frája. Jinak si nemůžu stěžovat, vždyť jsem do předu věděla, do čeho jdu... A propos, jedna hvězda za film, druhá za holky. Víc filmů, kde se opět sejde má oblíbená parta, evidentně je skousnu v lecčem. (A jedno se musí nechat, Jal to schytala moc pěkným způsobem.) ()

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Britská hororová komedie je přesně ten styl, který se mi v poslední době opravdu líbí. Bohužel tento snímek byl pro mě spíše utrpením. Neříkám, že je vyloženě špatný, ale já tak nějak celou dobu čekal něco víc. Pár vtipných scén tu je, občas nějaká ta povedená vražda, ale nic převratného. Velmi slabý průměr. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Takže komedie v žádném případě, teda aspoň já se nesmál a nevím čemu jsem se měl smát. Po hororové stránce je to na krvavé scény a brutálnosti docela obstojné, sem tam je tam scéna, která zaujme. Po dějové stránce to mohli více doladit, čekal jsem a zároveň jsem si přál, aby vrah nebyl ten, kdo jim nakonec byl, tím u mě film hodně klesnul. Silný podprůměr. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama