Reklama

Reklama

Taková moderní rodinka

(seriál)
Ukázka z filmu 4
USA, (2009–2020), 91 h 3 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(250)

Americký komediální seriál nám představuje novodobý rodinný klan, v jehož čele stojí šedesátník Jay Pritchett se svou novou mladou manželkou a vyženěným synkem, Jayova dospělá dcera se třemi potomky a syn, který se svým partnerem právě adoptoval dítě.  Kdysi osvědčený rodinný model žena + muž + dvě až tři děti už je dávno minulostí a tento americký sitcom nám představuje moderní rodinu z počátku 21. století. Vlastně tři rodiny, které nicméně dohromady tvoří klan Pritchettových. Jeho patriarchou je šedesátník Jay (Ed O'Neill), který se znovu oženil s mnohem mladší vášnivou Glorií (Sofía Vergara). Ta si z předchozího manželství přivedla do rodiny jedenáctiletého syna Mannyho (Rico Rodriguez), jenž celé dny tráví sněním a psaním veršů, což se jeho novopečenému nevlastnímu otci zrovna nezamlouvá. Jay také těžko snáší, když si lidé myslí, že je Gloriin otec, nikoliv manžel. Jayova dospělá dcera Claire (Julie Bowen) a její muž chtějí mít otevřený a upřímný vztah se svými třemi dětmi, jenže to není žádný med, zvlášť když udeří puberta. A pak je tu Jayův syn Mitchell (Jesse Tyler Ferguson), který už pět let žije se svým partnerem Cameronem (Eric Stonestreet), a právě spolu adoptovali dítě z Vietnamu. Život, jak se zdá, není úhledný ani předvídatelný, ale právě překvapení, jež neustále přináší, z něj vyhánějí nudu. (ABC TV Network)

(více)

Diskuze

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

pherkard

je to sitcom, tak zadny velky problemy neresej no, mne se to libilo a prislo mi to vzdycky hrozne pohodovy a ty 2 teplajznici a jejich kamaradi jsou dost smesny a prehnany, takze tenhle serial jde tezko brat jako nejaka jejich propagace, nebo jestli to tak bylo mysleny, tak se to asi moc nepovedlo :-)

pherkard

pherkard (hodnocení, recenze)

Grc o manzelstve dvoch pri**banych, afektovanych  buzeranoch a ich homo "komunite", obcas, akoby omylom preruseny vstupom do 2 US superrodin, bez prblemov a nejakych zivotnych zazitkoch. Fuj.

na příspěvěk reagoval NightPorter

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

Jsem otráven, 6.série u tří hlavních postav změna dabingu. Proč jako?

na příspěvěk reagoval The Viper

Indominus

Indominus (hodnocení, recenze)

Céčko

To samé jako třeba Brick v Průměrňákových, Brian v Dr. Quinnové nebo Gracie v Chůvě k pohledání... To, co bylo malé, milé, neohrabané a všichni tomu drželi palce se postupně mění na ,,kdybych to potkal, tak mu jednu vrazím´´... To zkrátka některé dětské (popravdě téměř všechny) postavy mají... Krátké období roztomilosti nahradí chuť je pořádně proplesknout.

Céčko

Céčko (hodnocení, recenze)

Tahle řada je suverénně nejslabší, to je pravda. Ten Manny už není, co býval.

na příspěvěk reagoval Indominus

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

U mě byl vrchol tak od třetí do pátý, to šlo fakt o čistý stovky snad co díl. Sedmička mi přijde rozhodně nejslabší, byť je to tak trochu i tím, že ji jako první sleduju souběžně s televizí a u MF přece jen vždycky fungovala ona rodinná atmosféra při nárazovým sledování. 

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Já jdu asi zase proti proudu, mně přijde naopak, že MF je momentálně v nejlepších letech. Na to, jak mě přestal seriál bavit ve třetí sérii, tak poslední cca dvě řady si užívám na maximum a baví mě to víc a víc...

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Nope, horší je (souhlas s Mannym a Lukem), ale tak černě bych to teda neviděl, celkově je to pořád hodně fajn + Lily je naprosto boží.

Prod1gy

Prod1gy (hodnocení, recenze)

nezdá se vám, že jde ten seriál trochu do hoven? stále pitomější zápletky a herci, kterým špatný herectví možná dřív procházelo kvůli "roztomilosti" - Manny, Lily, Luke - už jsou teď k nevydržení

Příspěvek byl smazán administrátorem.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

hele, v jakym dile hral eddie norton? a co tam hral? si to vubec nevybavuju a vcera to zminovali na apple konferenci, ze siri bude umet i takovy picovinky jako: hey siri, pust tu epizodu modern family s edwardem nortonem! :-D

na příspěvěk reagoval Gryphon

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

NightPorter

já asi nevím, jak to vysvětlit jednodušeji, hele. Zkrátka pokud člověk není schopný pochopit rozdíl mezi homosexualitou a pedofilií, tak podle mě nemůže pochopit ani joky v Modern Family. Třeba tadyhle: https://www.youtube.com/watch?v=VYj7HOBZaPE kde si soused stěžuje na hlasitého papouška, takový člověk imho nemůže pochopit, že soused si myslí, že Gloriino ječení je papoušek, byť průměrnému člověku by to jasné být mělo.

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

a jeste k tem teplomilum. ono je taky podle me nutny rozlisovat homosexualitu a homosexualismus... to prvni nema proc vadit, at si to kazdej dela jak chce, ale nemusi to prece tak stavet na odiv, vyrvavat, jak je na to hrdej, vsude kreslit naky duhy a behat s nima po vaclavaku a tak... proste to pak cloveka otravi. to mas stejny jako slunickari... dokud byli v poho, semtam nekde utrousili, jak je Havel nebo knize supr, tak cloveka tolik nesrali. ale jakmile se zmilitarizovali, zacli behat po narodce s cervenejma kartickama, hazet na prezidenta vajicka, zaplevelovat vsechny diskuze vsude a cpat lidem svoje "pravdy", a kdyz nemilujes havla a usa, tak jsi bolsevik, tak uz je z nich cloveku na bliti... nenadelas nic :-)

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

ja myslim, ze se pletes, ze tohle neni slozitej serial... nebo ja nevim, zkus mi popsat, co na tom vidis slozityho, jakej gag ti prisel nejslozitejsi na pochopeni?

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

jinak ja bych vas nehazel do jednoho pytle s tema nize uvedenyma, presne z toho duvodu, co pises, ze vy jste oba svepravny osoby a je to jen vase vec, jak si to udelate, ale tim, ze chcete mit deti, uz to pak dostava uplne jinou rovinu, tohle mi prijde hrozne krehky, a ani to nemyslim tak otrepane, jakoze co z tech deti pak muze vyrust, kdyz nemaj poradnou rodinu s mamou a tatou, ale spis tak, ze deti ve skole a kolektivech dokazou bejt pekny svine a to decko, ktery ma dva tatinky si pekne podat, a ta sikana ma pak na decko docela devastujici vliv, a to decko za to nemuze a hlavne si samo rodice nevybere, nema z toho rozum, aby reklo, pani socialko, ja bych k tem panum radsi nechtel, protoze se mi pak deti asi budou smat.... a tem deckam to taky nevysvetlis, ze se mu smat nemaj, kdyz videj prave treba v techhle serialech, jak jsou dva tatinci komicky :-) ale to sou strasny slozitosti... na jednu stranu z toho ditete muze vyrust desnej bolestinek, outsider, a nebo naopak ho to neskutecne posili a bude z nej obrovska osobnost. ale nejsem psycholog, do toho nevidim, to sou desny slozitosti a tohle ma byt legrace, dyt sme v diskuzi jednoho z nej sitcomu poslednich par let!

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

NightPorter

přijde mi, že ten humor je natolik složitý, že ho nemůžou pochopit lidi, kteří nechápou rozdíl mezi homosexualitou a pedofilií/zoofilií. Pokud do té skupiny lidí patříš, pak ano.

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

tobe ten humor prijde tak slozitej, aby ho nemohli chapat jednodussi lidi, jako jsem teda asi treba ja? mne zas tak sofistikovanej neprijde, proste normalni vtipna oddechovka. jako jooo, asi je ten humor chytrejsi, nez treba Dva a pul chlapa (coz ale neznamena, ze je zabavnejsi), ale zas neni tak vysperkovanej, jako treba Rick a Morty, Community, nebo nektery britsky serialy... ale to je fuuuuk, nebudem se hadat :-)

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

NightPorter

směšně jsou v tomhle seriálu ztvárněni snad všichni, je to ostatně komediální seriál. Pointou je, že lidi, kteří s homosexualitou nesouhlasí, vadí jim a podobně, jsou většinou neinformovaní jedinci, případně lidi neschopní rozlišit mezi úplně jednoduchými věcmi. Ta první skupina se u Modern Family informuje (a měla by tedy změnit názor) a ta druhá, která nerozumí rozdílu mezi sexualitou a filií, a která nechápe, že dva dospělí, svéprávní a souhlasející lidé je něco diametrálně odlišného, než dospělý člověk a bezbranné dítě nebo dospělý člověk a ovce, ti potom imho nemůžou humor tohohle seriálu chápat, bez ohledu na jeho gay linku. Doufám, že jsem ti to dostatečně osvětlil.

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

hele, a jak si prisel na to, ze proc by na ne zrovna po koukani na tenhle serial mel menit nazor, kdyz tam jsou prave ztvarneny tak smesne? neustale brecej a reagujou na vsechno prehnane emocionalne, zrovna jako ty tady :-D 

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Paulie88

názory můžeš mít samozřejmě jakékoli na cokoli, to je tvoje právo. Jenom jaksi nechápu, jak někdo, komu vadí gayové, může tenhle seriál s potěšením sledovat a navíc na celou problematiku nijak nezměnit názor. Zkus Haft Sang, iránský remake Modern Family, kde gay pár je nahrazený neplodným hetero párem, třeba ti bude muslimská mentalita vyhovovat víc.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Nechápu proč by někdo nemohl mít názory proti homoušům :D stejně tak jako vy je zbožňujete, tak já je nesnáším? A? Moje věc :D jen třeba napíšu, že je to věc která se mi na tomhle seriálu nelíbí, typická věc prostě dva stereotypní teplouši se specifickým chováním co do USA adpoptujou asijskou holku a pokud se nepletu tak pak chtěli ještě Mexikánka, no prostě humus ... tak to vidím já ;)

 

Btw. zrovna tenhle seriál mě zezačátku moc vtipnej nepřišel na rozdíl od Bing Bangu, Matky atd... ale postupně jak se rozvinuly postavy, nějakej ten děj tak to začla bejt paráda ... Hlavně co se týče Phila, protože to je prostě nejlepší postava  a nejlepší táta :D

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Céčko

to je velice objevne :-D vsak jo, rikam to ja, takze je to muj nazor a za tim si stojim. big bang mi prisel dobrej 2 rady, himym taky tak nejak, tohle je dobry uz 6 rad.

Céčko

Céčko (hodnocení, recenze)

Tyvole NightPortere, nerad ti to říkám, ale hodnocení seriálu, humoru atd je ryze subjektivní věc...

Jinak zrovna Modern Family je podle mě jednoznačnej případ seriálu, který se dá hodnotit už podle pilotu. Pokud někomu nesedne pilot, pochybuju, že by si časem seriál oblíbil.

Mám Modern Family taky rád, ale netlačím nikomu do hlavy, jestli to je nebo není vtipnější než jiný seroše, 1000 lidí - 1000 chutí.

Ohledně Musakla se nemá cenu vyjadřovat. Když někdo vyrůstá ve Slovensku na vesnici, kde je devět z deseti věřící, homosexuály sem podle nich seslal ďábel a tlačí jim to do hlavy už od plenek, tak se není čemu divit, co z něj vyrostlo.
Kdyby mu místo bible četli před spaním Pána prstenů, tak by zas hejtoval seriály se skřetama v kladných rolích...

na příspěvěk reagoval NightPorter

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Jo jo, homofobie je strašně vtipná záležitost, LOL! Některý lidi jsou fakt neuvěřitelně vylízaný.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

jinak z jedinyho dilu je myslim trosku predcasny neco usuzovat, ale premlouvat vas do toho nebudu. kazdopadne modern family je mnohem lepsi a zabavnejsi sitcom nez big bang s himym dohromady, mne zas prekvapilo, kdyz jsem na to zacal koukat, ze je to z techto tri nejmin znamy...

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

TVL ale hraje tam Al Bunda a Sofia Ceckaňa :D  Viděl jsem pár dílů a je to teda extra nudný, škoda. Ale za Ala tu tu ceckaňu dávám 3. :)

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Škoda, že predtým než som si stiahol celú prvú sériu v HD som si neprečítal poriadne popis seriálu, inak by som pravdepodobne stiahol len pilot a ušetril kopu stiahnutých dát (niežeby na tom záležalo). Po prvom dieli to letelo z disku. Tí Američania sú vážne prijebaní. Oni si myslia že do modernej rodiny spadajú teploškovia s dokonca adoptovanými deťmi a že je to normálne?! Nie, seriál ktorý je okatou propagandou takýchto chorých nápadov odmietam pozerať. Aj tak to bola nuda na skapanie. Docela ma šokuje že dačo také má 80% hodnotenie.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

njn, treba kdybyste se s tim furt nekde neproducirovali a nelezli s tim lidem na nervy, mozna by vas lidi meli radi :-D 

kazdopadne souhlas s pauliem, ac je ta sestavicka dosti bizarni, bavi neskutecne i v 6. serii a phil stale ze vsech nejvic.

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

Související novinky

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Zorro dostane novou verzi

Zorro dostane novou verzi

10.12.2020

Jen co filmař Robert Rodriguez (Alita: Bojový anděl, Sin City – město hříchu) sklidil chválu za svoji čerstvou epizodu seriálového Mandaloriana, oznámil tvůrce ještě spolu se svou sestrou… (více)

Nejlépe placené herečky roku 2020

Nejlépe placené herečky roku 2020

16.10.2020

Časopis Forbes každoročně sestavuje žebříček nejlépe placených herců a hereček roku, před pár týdny jsme tak řešili nejlépe placené herce, a nyní nastal čas podívat se taky na herečky. Následující… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama