EZO.TV (TV pořad)

Talk-show

Česko, 2009, 65 min

• Radek99

Neuvěřitelné...(14.5.2011)

Vlastík Plamínek je Bůh !!!(8.4.2011)

• Karlos80

Podobná přiblblina, akorát tak na tahání peněz z blbejch lidí, podobně jako "Volejte věštce". Opad! už jen za ten název, pořad pro nemyslící exoty:-)(26.9.2009)

• Kulmon

Tak takovej masakr jsem neviděl. Kurva lidi myslete! Jste v 21. století a necháte ze sebe tahat prachy nějakou krávou! Rozkopat palici všem co tam volaj i co tam účinkujou, aby se jim rozsvítilo! Přesně ten typ pořadů, který mne dokáže ne nepobavit, ale spolehlivě nasrat.(14.2.2011)

• Faidra

Ona ta inkvizice měla něco do sebe...(27.11.2011)

• Zeck

Sofistikovanější než "Volejte věstce" protože EZO se soustředí ještě na větší píčoviny než jen karty. Tady se totiž věští z koule, pastelek anebo bubínku. No, viděl snad někdo většího čuráka než Vlastu Čuráčka, který tři minuty buší do dětského bubínku pro hudební výchovu a řve u toho "ŠTĚNĚ, ŠTĚNĚ, ŠTĚNĚ", případně "SLIZSKÁ CHOBOTNICE"? Já ne, totální degradace inteligence volajících, buďto můžete věřit regulérnímu magorovi s bubínkem nebo předstíranému charismatu teplého Fajxe a když ani on ne, pak senilní tlusté prasnici, která si účtuje 70 Kč za minutu za to, že vybarví jednu stránku omalovánek svými pastelkami. Možná by si všichni měli nastoupit na tu vesmírnou loď a odletět do prdele (Avalonu) 0%(16.7.2011)

Nepriznana reality show podivnych individui (notorik, cikanka, transka... aha, ta je jinde... no to nevadi), ktere mohou divaci oslovovat, ci se jim v primem prenosu smat. Kam se hrabe Survivor. Kazdopadne idealni spolecnik na navraty z hospod ci geekovske party s youtube(17.12.2011)

• Paldini

Nejodpornější hnus vedený bandou příživníků, kteří vytahují prachy z důvěřivých stařenek. Fakt některým lidem z tohoto pořadu rozkopat obličeje.(12.3.2012)

• paascha

Vzhledem k tomu, že o téma se zajímám dlouho a intenzivně, vím, že nic takového, jak je věštba budoucnosti neexistuje. V každé knize o tarotu se v prvním odstavci dočtete, že věštit nelze, jen lze správně se zeptat, dobře poslouchat a šikovně odpovídat.(12.1.2012)

• hippyman

co nám brání v lásce, co nám brání k penězům, zlatíčka? málem jsem si vyvrátil hubu z pantů... nechápu, že jsem to fakt vydržel celou hodinu! odpad!(11.11.2009)

• forsberg

Mladší bratříček Volejte věštce na Primě, tentokrát na tv Barrandov. Velice zábavné, zvlášť pokud natrefíte na věštkyni Alenku-Pastelku. Alenka je korpulentní, výřečné děvče a její hlášky hádám časem zkultovní. Jako třeba ta o slezině, která jednomu z důvěřivých volajících prý cvrnkla do žeber, i byl mu za sedmdesátkáčé za minutu doporučen masér a bylinkový čaj. Alenka maluje pastelkami, radí se s anděly, zásadně všechny choroby léčí "grepefruity" a rýží, a její charisma burcuje volající diváky k neuvěřitelným výkonům, např. toho pána, co pravil: "Já vám to nevěřím, protože jsem zaplaťpánbůh ateista."(2.11.2009)

• WANDRWALL

Je to tak praštěné, že to někdy předčí veškerou fantazii. Proto se to dá jednou vidět, neb i takové nápady, které televize odvysílá stojí za nahlédnutí, co vše tvůrce může napadnout!(11.7.2010)

• HollyW

Aha, takže když tam zavolám tak mi vyčistí čakry a dá mého anděla který ji náhodou padne do oka na nějakou hromadu nějakejch šutrů tak mě bude ten anděl ochraňovat?..Takže když vyskočím z okna po sledování tohoto "pořadu" tak mě zachrání? AHAAAA..(29.5.2012)

• Beastmaster4

Nemám co říct - kvalita viz. video v mém profilu ;)(4.2.2012)

Koukám, že to nikdo nechápe. V EZO jsou záměrně zaměstnáváni málo inteligentní blázni (viz rázná cikánka Jolanda, bubeník Vlastík či přihřátý Alešek), protože alespoň díky nim se dá mluvit o nějaké sledovanosti. Je i dost možné, že ředitel EZO za to, že zaměstnává lidi na okraji společnosti dostává nějaké dotace. Každopádně kdyby sehnali rádoby seriózní věštce, bylo by to jen a jen divný, protože věštění je kravina. Takhle je to alespoň sranda. Navíc se to vysílá v hodně pozdních hodinách, takže zdejší odpady jsou jen zoufalým výkřikem do tmy.(20.3.2012)

• iamek

Stejná kravina jako Volejte věštce.(27.1.2010)

• Phobia

"Haló? Dobrý den, menuju se Drahuška Málochytrá, narodila jsem se 1.13.1961 a budu se vdávat a moc by mě jako zajímalo, jestli nám to jako bude v manželství klapat, a hlavně jako, chicht, chápete, v posteli, no? Jo, a snoubenec se narodil 32.6.1921... A kam máme jet na svatební cestu, aby bylo všecko hezký a dokonalý?" "Ano, ano, slečno Drahuško, vidím to tady - králičí vnitřnosti polité lógrem z Nescaffe bez kofeinu a zasypané čajovými lístky z pytlíku pigi říkají, že když přemístíte ledničku z kuchyně na půdu, tak se z té rýmy do týdne uzdravíte! Nashledanou... a už nám volá další idiot, haló?" 00%, ale pro psychiatry může tenhle pořad být zajímavým materiálem!(28.3.2011)

• Sinecod...

Dokonalost:) skoro stejně dobré jako můj další oblíbený teleshopping:) Pobavil mě oficiální text distributora.(11.7.2011)

• El Pistolero

0%. Šílený bubeník Vlastík Plamínek, romská věštkyně Jolanda s velikostí prsou č. 10 a neuvěřitelnými slovními obraty a další exoti aneb Vítejte v televizním pekle!(13.12.2011)

• Cubinho

Neskutečné. Viděl jsem několik videí na YT s Vlastou Plamínkem,... člověk nevěří, že to co se mu odehrává před očima, je skutečnost. :-)(4.7.2011)

<< předchozí 1 2 3 4 5 7 9