Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhá světová válka vrcholí a Spojenci se právem obávají, že by Třetí říše mohla použít jadernou zbraň, na jejímž vývoji prý nacističtí vědci intenzivně pracují. Proto také Američané vysílají přepadové komando do Francie, kde by v jedné z tamějších starodávných citadel měla být ukryta supertajná laboratoř s rodícími se hlavicemi. Na místě ale jednotka vedená kapitánem Malloyem nachází něco mnohem horšího. Něco, s čím nepočítali ani ve svých nejstrašlivějších nočních můrách. Němci zde totiž nepracovali s jádrem, nýbrž s lidským genomem. A podařilo se jim vytvořit dokonalého vojáka, napůl člověka a napůl monstrum, jehož vysazení do první linie by mohlo dokonale ovlivnit průběh celého válečného konfliktu. Je proto jasné, že übersoldat musí být stejně jako celé výzkumné středisko okamžitě zničen. Už brzy ale vojáci zjistí, že právě oni se nyní stávají lovnou zvěří. Stojí proti nim totiž soupeř, který nezná slovo porážka. Napínavý mysteriózní horor, který byl celý natočen v Bulharsku, má na svědomí americký televizní režisér David Flores. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

mutace odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film by měl být postaven mimo zákon a jeho tvůrci popraveni. Ještě bych si rozmyslel, jestli bych ušetřil jejich rodiny. Při sledování tohoto kusu, mi akutně hrozilo, že se zadusím vlastními zvratky. Hádám, že můj měsíční příjem přesahuje rozpočet tohoto filmu. Tomu odpovídá úplně všecho. Příšerný příběh s nepromyšlenými zápletkami. Ubohé efekty. Hrdinové, jejichž tupost nebyla slučitelná se životem. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je rozpoluplné. Na jedné straně mi to dost připomínalo Wolfensteina, na té druhé ale zpracování a efekty stojí za starou belu v čele s hlavním monstrem. Ale co taky čekat od laciného filmu. Herci nebyli špatní a možná kdyby to byl klasický válečný snímek bez sci-fi prvků, bylo by to mnohem lepší. 45% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmovú horrorovú tvorbu a interesujem sa i o dejiny druhej svetovej vojny. Preto som sa odhodlal pozrieť si tento film. Napriek jeho veľmi nízkemu hodnoteniu som si hovoril, že kombinácia horroru a Tretej ríše bude pre mňa zaujímavá. Nazdával som sa, že ma to bude baviť. No nebavilo. Je to velice slabo spracované. Celý film pôsobí hrozne lacným dojmom. Autori tohto snímku sa pustili do projektu na ktorý nemali dostatok peňazí a ani skúseností. * ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

ano efekty byly trochu slabsi, ale i tak to bylo cele uchazejici, a bud ty dialogy byly obcas blbe a nemalou zasluhu na tom ma urcite i dabing. A jak uz tady padlo kulisy rozbite tovarny mi nesedely, nemecky tank a-la sovetsky T-34 a sovetske samopaly PPSH nekdo by se nad tim mel zamyslet :-) Zvesit rozpocet => lepsi efekty, upravit scenar a lehce to prodlouzit a mohla by to byt parada :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Že vám to připomíná nějakou počítačovou hru (jako např. Wolfenstein) ? Ani se moc nedivím, protože během sledování tohoto filmu jsem se často cítil, jako bych se spíš díval na nějaké nevydařené intro. Kvalita scénáře je na hodně slabé úrovni, stejně jako většina vizuálních efektů. Nebál bych se ani označení přímo tragické. Již první záběry na supervojáka v mnohých vyvolá zlomyslný úšklebek na tváři. Animátoři si s ním nedali ani moc práce a podle toho to tak i vypadalo. Pohyby i chování digitálního tvora stejně jako letecká bitva či střelba z kulometu jen podtrhly marnost celého snímku. Rádoby akční scény nedopadly o moc lépe. Desítky digitálních střel nenašly jediný ani z půlmetru a tak to bylo se vším. Přestože výběr herců nebyl zas až tak špatný, charakteristika jejich postav a samotný scénář nedokázali vykouzlit téměř žádné zlepšení. Hlášky nebyly vůbec tak vtipné, jak by měly a nudných pasáží začalo přibývat stále více a více. Možná by bylo mnohem lepší, kdyby všechny vy výbušniny odpálili už na začátku a všichni do jednoho pochcípali během prvních patnácti minut. Dám 10% za scénu s tankem a 10% za hluchého magora s výbušninama = jedna hvězdička ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme je použitý tank, ktorý je premaľovaný na nemecký. V skutočnosti ide o ruské T-34. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama