Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti boxerský ring ovládli dva a půl metru vysocí roboti řízení počítačem. Charlie Kenton kdysi býval skvělým boxerem. Nyní nemá s kým zápasit, a tak se živí už jen jako druhořadý promotér mechanických náhradníků. Dává dohromady vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému. Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší a komplikovanější, vpadne mu znenadání a proti jeho vůli do života jeho syn Max. Zprvu ho bere jako nechtěný a otravný přívažek, ale skrze společně sdílenou vášeň pro robotí zápasy k němu postupně nachází cestu. Oba spojí síly, společně postaví nového robota a promění ho v boxerského šampiona. Zatímco si buduje jméno v brutálním a nemilosrdném světě robotických zápasů, zjišťuje Charlie, že se mu nabízí poslední šance na boxerský comeback. (TV Nova)

(více)

Videa (50)

Trailer 3

Recenze (1 382)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Zatímco slepičárny pro dámy tu jsou až směšně podhodnocené, blbiny pro chlapy, které jim připomenou jejich šťastně prožité dny strávené u počítačové hry tu jsou zase směšně nadhodnocené. Tomu říkám nadvláda mužů:))) Co na tom, že je to předvídatelné a plné klišé zrovna tak jako u zmíněných slepičích filmů, tady to přece můžeme lehce přehlédnout..Ale pokud se nad tohle všechno povznesu tak musím říct, že Jackman hraje dobře. Chvíle, kdy mě to opravdu bavilo hodně často střídaly momenty, kdy jsem se modlila, ať už je konec. Takže důvody, proč se na to podívat: 1)Výborné triky 2)Dostanete přítele alespoň na dvě hodiny od Diabla 3:))) 3)Evangeline Lilly. 4)Skladby Dannyho Elfmana Jinak mě jen napadá, že je to tisíckrát viděné téma (myslím samozřejmě tu šablonu příběhu a to, jak se povalečský a zadlužený tatík změní kvůli synovi, kterého nikdy neviděl). A občas se i našly tak blbé monology a scény, kdy mi bylo vážně trapně. Ale jako oddychovka to asi funguje celkem dobře (jen by to chtělo trošku osekat).. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od sociologickeho aspektu (smerovanie spolocnosti v ktorej sa nasilie ventiluje evolucnym posunom v zapojeni konzolovych hier do realu) a politickeho, pardon globalizujuceho (opat USA voci vychodnej "aliancii") tu mame najstrhujucejsi plagiat zapasu Rocky vs Drago od 1985 (sedi to aj strukturou zapasu, klucovych momentov a aj fyzickymi rozmermi oponentov). Jedine co mi vadi, je nie vzdy prehladny sposob na variabilitu/prepinanie ovladania robotov. Inak vyborny "rodinny" film, akokolvek si tento termin v 2011 vysvetlujete. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddechovka s pár emocionálními momenty, která i přes pár drobných nápadů je až příliš průhledná a zapomenutí hodná. Především hlavní postava Jackmana je většinu filmu pořádný idiot, kterému vůbec nevěřím (a nepřijde mi logické), aby někdo s takovým (ne)myšlením mohl docílit jakéhokoliv renomé. Ty sociologické/americké metafory mě potěšily, ale současně jsou boje velmi na efekt. Už takové ovládání... joystick vs. hlas? Nevěřím, že může být hlasové ovládání rychlejší a preciznější než rozeznávání hlasu s jeho "rychlostí"... tak až moc chyb, nevýrazná hudba a klasicky průhledný turnajový (a vlastně i příběhový) kolotoč. Průměr, který neurazí a současně pocit, že to mohlo být mnohem lepší. Ať už bez některé vaty nebo s některými drobnostmi, který viditelně skrýval scénář. Srovnávat boj nulajedničkových robotů s Rockym mi přijde jako těžký výsměch:). ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, u nichž předvídatelnost a klišé vhodně doplňují klasické rodinné příběhy, akurátně naplňují divácká očekávání a příspívají k jakési uklidňující a nebouřlivé katarzi. Co si budeme nalhávat, moc jich není a právě Real Steel se zastavuje těsně před branami k nim. Avšak na poměry tuctového řežiséra může i tento těsně prohraný závod znamenat úspěch, přeci jen na Real Steel se kouká dobře, místy až překvapivě dobře, vstupní myšlenka je osvěžující a sbližování otce se synem má taktéž něco do sebe. Bohužel přílišná infantilnost a zjednodušenost v místech, kde by se mohly lépe projevit sci-fi prvky a již zmiňovaná klišé oplácaná kily patosu sráží dojem blíže k průměru, než bylo nutné. PS: Děcko bylo na facku. 6/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Walt Disney točil filmy o mluvících psech nebo kočkách a všem se to líbilo. Dneska už je potřeba do pořádnýho Walt Disney filmu nasypat peníze, aby měl co nejlepší efekty a co nejlepší herce. To se jim sice povedlo v Pirátech z Karibiku, ale to mi přijde, že jen proto, že měli dobré herce, kteří hráli originální postavy a perfektní prostředí. Tady je průměrné všechno od a do z, kromě samotných efektů. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (18)

  • Když se Charlie (Hugh Jackman) baví s Maxem (Dakota Goyo) o tancování s robotem, tak prohlásí, že tancovat vůbec neumí. Ve skutečnosti je Hugh Jackman výborný tanečník a zpěvák, což dokázal například ve filmu Největší Showman (2017) nebo v roli moderátora předávání Oscarů v roce 2009, kdy sklízel ovace za svůj úvodní výstup před zahájením slavnostního ceremoniálu. (WathanajX)

Související novinky

Další úder Ocelové pěsti?

Další úder Ocelové pěsti?

08.09.2014

Možná si ještě pamatujete tři roky starý boxerský blockbuster, ve kterém se v ringu mlátili roboti. Toho nejdůležitějšího ovládal Hugh Jackman (Wolverine), který se zároveň sbližoval se svým synem. A… (více)

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Reklama

Reklama