Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 19
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Darth_r2d2

Darth_r2d2 (hodnocení, recenze)

Jsem jedinej co ten seriál viděl alespoň 200x a zná každý druhý slovo ale furt mě baví? 

lukano

lukano (hodnocení, recenze)

Na tenhle seriál jsem natrefil náhodně, když jsem viděl jeden z těch lepších dílů, který mě zaujal. Ze seriálů vysílaných na NOVA FUN je tenhle v porovnání s ostatními docela koukatelný.

Tuukanen

Tuukanen (hodnocení, recenze)

Seriál mě chytnul, bude první, kde chci zhlédnout všechny epizody.

Sepsal jsem k němu i dlouhou recenzi, škoda že nejde dělat odstavce.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Povedený seriál, jsem u sedmé série, která je na hranici tří a čtyř hvěd, až do teď to byl velice povedený seriál ale.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Musím reagovat na svůj předchozí příspěvek ... po slabší 5. a 6. řadě se zase 7. docela dost zvedla, tak doufám, že aktuální 8. nebude zase skokem zpět ... 

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

mě se ten seriál líbí pořád, ted jsem asi u 21 dílu 7.série a pořád se skvěle bavím. Mimochodem Sue to teď hodně sluší a je z ní docela kočka. Docela tam postrádám Darrina.

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

hmyzovrah

Musím ti dát za pravdu, já jsem se dostal sice až k 7. aktuální řadě, ale abych pravdu řekl, bavila mě snad jen 4. a 5. řada, ostatní jsou takové nic moc .... přemýšlím, že to zabalím taky ... 

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

hej ze zacatku dobry, ale postupem casu nic noveho cca ve druhe serii v patem dile jsem to zabalil, pac uz mi nemel serial co nabidnout.

na příspěvěk reagoval m@cs

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Musím říct, že tenhle seriál si mě nezískal hned.. dlouhá léta jsem o něm věděl ale nechytalo mě to. Až pak když jsem byl doma s propíchnutým bubínkem a kouskem vaty v uchu, jsem zahlédl v televizi tenhle seriál. CZ dabing tentokrát docela ujde, až na Neila Flynna, ten teda nic moc. :D Koukl jsem se na 2 díly a hned si mě získal malý Brick který je tak zvláštní až je chvilkama i roztomilý :D Samozřejmě i chudák Sue které pořád nic nevychází, Axl který to má všechno na "háku" a taky Frankie, starostlivá matka která je ochotná pro své děti udělat cokoliv. Jsem rád že se to vyvarovalo těm poučkám na konci jako to bylo např. v "Krok za krokem" nebo v mém velice nenáviděném sériálu "Plný dům". Na tuhle rodinku se vždy rád podívám a vždy zvedne náladu. :)  

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Po delším sledování mě to začíná celkem chytat, nenáročná, ale vtipná zábava na večery.

Uživatel cariada smazal svůj příspěvek.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Tak Libor Hruška sa s postavou zžil na výbornú. Myslím, že je dôstojnou náhradou V. Čecha. A dabing prvej epizódy IV. série dopadol celkovo na výbornú.

na příspěvěk reagoval BugHer0

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

BugHer0

Za Libora Hrušku som rád. Jediná logická voľba podľa mňa, keď už obsadenie pána Čecha nie je možné.

Redík

Redík (hodnocení, recenze)

Zkusil nekdo pilot tohoto serialu? Pokud mam mluvit za sebe, tak jsem byl relativne mile prekvapen. Pilot na 4 hvezdicky. Patricia Heaton se role chopila velmi dobre a Neil Flynn svymi ironickymi komentari a posmesky stejne dobry jako ve Scrubs.

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama