Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 5
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Recenze (249)

Gemini 

všechny recenze uživatele

... hraní Simpsonovi říznutí Roseanne říznutou Ženatým Se Závazky říznutým...a tak by se dalo pokračovat dějinami americké televizní komedie o trošku zvláštních rodinách ještě dál zpátky proti proudu času (protože podivné tak či onak retardované dítě se v tomto druhu "zábavy" objevuje pravidelně minimálně od počátku osmdesátých let). Originality to zkrátka moc nepobralo, a jelikož ani jednotliví hrdinové mě nezaujali, nemám důvod se na to kdykoliv byť jen nárazově dívat. Ale neumíral jsem u toho. 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prima tento seriál protáčí poměrně obstojně, takže by bylo hodně divný, kdybych se k alespoň některému dílu nedostal. A musím se přiznat, že na některé díly jsem se vysloveně podíval i s chutí. Je to takový ten dvacetiminutový vypěňovák času, který za tu krátkou chvíli zabaví, pobaví, udělá radost...ale že bych si ho vysloveně zamiloval a vyžadoval další díly, tak to ani ne. Tři hvězdy tedy naprosto adekvátní. Pobaví, ale neurazí. Hodně podle mě dělá i ten první dabing, novější díly už jsou slabší. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Když tohle chytnu v telce, tak u toho rád zůstanu. Postavy se svejma nedokonalostma jsou hrozně fajn a prostě mě to fakt baví. Nejlepší je praštěná dcera Sue a táta Mike, kterej to tam všechn s kamennym ksichtem stírá. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Koukatelný jedině v případě, že jste moc líní přepnout kanál. Což jsem bohužel poslední dobou dost často. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když to holky chtějí, chtějí to hned nebo můžu nejdřív dočíst knížku?" Tak to vím úplně přesně - i hned je už trochu pozdě. Rodina Heckových vůbec řeší takové ty problémy ze života, které mohou pobavit spíše ty, kteří je nemají. Já se v jejich rodině dost poznávám a tak chvílemi trošku trpím. Na druhou stranu se však snažím zorientovat v životě, takže bych chtěl občas ustávat rány osudu s klidem taťky Mikea a nekroutit svým potomkům tak často krkem. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Je to fajn. Málokdy dokáže rodinný séroš zaútočit na bránici jako právě Middle. Po všech těch načančaných Step by step a full Housech je zde bizarní rodina s problémy nám tolik blízkými, že nejde si je neoblíbit. Chlapeček mluvící se svým prsem tomu už je jen bonus navíc. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, Napřed se mi seriál docela líbil a viděl jsem +-10 celých episod. Pak mne začal seriál nudit a v televizi jsem se mu spíše vyhýbal a teď to ve finále přerostlo v naprostou nenávist k seriálu. Nemohu ho vystát a nejradši bych dal odpad i když si nejsem jistý, zda by to bylo fér. Hlavní postavy jsou neuvěřitelně nesympatické, snad jedině s výjimkou otce rodiny. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Průměrňákovi" sa mi na prvý pohľad zdali hodne podpriemerní. Bola to pre mňa len podivná rodina exotov, ktorá ma spočiatku vôbec nezaujala. Ale postupne si ma namotali do takej miery, že sa teším na každú ďalšiu ich epizódu. Manželia Mike a Frankie Heckovci a ich traja potomkovia (Axl, Sue a Brick) ma dokážu výborne pobaviť. Nejaký ten čas mi síce trvalo, pokiaľ som si na nich privykol, ale teraz táto "Taká obyčajná rodinka" má moje plné sympatie. Je to pohodový, americký, rodinný sitkom. ***** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Komediální seriál z prostředí neobyčejné rodinky. Nějak jsem se do toho zabral a teď mě mrzí že jsem už viděl dost a musím jen čekat na další série. Vtipné scény pubertálních dětí a hlav rodiny. Výplň času jak má být. / Viděné epizody z 1-7 série *168.dílů / Očekávám 8 sérii ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nenásilný a oddechový komediální seriál. Nejedná se o úplnou pecku, to bych toho asi zkouknul podstatně víc, ale nedá se ani říct, že by to bylo špatné. Rozhodně se u toho člověk pobaví. Líbí se mi, že vtipy nejsou stupidní (absurdní), ale spíše situační. Prcek je samozřejmě nejlepší. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Průměrná rodinka, ve které má každý své místo. Mám rád zdejší humor a "malinké" chyby každého člena rodiny. Nejvíce mi přirostl k srdci Axl, protože ten mě dokáže pobavit snad pokaždý. :D ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Průměrňákovi jsou průměrným (což neznamená špatným!) rodinným seriálem o americké rodince. Samozřejmě, že vše už tu bylo a tak podoba se Simpsonovými, Ženatým se závazky a dalšími seroši z tohoto prostředí je na místě. Jenže ono tu všechno už bylo ne díky těmhle serošům, ale proto, že to každý den my ženatí s rodinkami zažíváme na vlastní kůže. Bitky s manželkou, usmiřovačky, snaha o výchovu dětí, jejich snaha o samostatnost, puberta, první lásky atd... to vše je koktejl situací, kterými si každý z nás musí projít. Někdy je to humorné, někdy méně. Průměrňákovi mi nevadí. Není to tak afektované jako Ženatý se závazky, ani tak satirické jako Simpsonovi, je to takové celkem ze života. Velmi se mi líbí postava Mika pro jeho snahu tím vším projít v klidu a nezbláznit se... :-). * * * ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Ono nestačí vytáhnout herce, kterej ztvárnil hodně oblíbenou vedlejší postavu v populárním seriálu a stvořit sérii, ve který se mu udělí hlavní role. Samotnej ksicht onoho komedianta není zárukou zábavy. Chce to taky mít připravenej nějakej chytlavej scénář. A pokud má jít o sitcom, tak by ten scénář měl bejt ještě navíc většinou vtipnej. Nejhorší z postav jsou obě ženský z rodinky, uvřískaná máma s dcerou, která se navíc neustále šklebí jak pako. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama